Po avarijos pasijuto Jonu iš Ukmergės

Neužrakintas automobilis – masalas vagiams ir kitokio plauko nusikaltėliams. Tokią istoriją nušviečia Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Gegužės 14-ąją, dienos metu, 71-ų metų pakruojiškis savo automobilį „Toyota Avensis Verso“ paliko nerakintomis durelėmis ir su užvedimo rakteliais spynelėje namo kieme. Po valandos jo neberado.

Transporto priemonėje vairuotojas buvo palikęs ir automobilio registracijos dokumentus, ir savo asmens pasą, ir piniginę su 500 eurų, o daiktų dėtuvėje – dar 300 eurų bei bankų mokėjimo korteles.

Praėjus valandai po vagystės, iš Kelmės rajono atskriejo žinia, kad Kelmės rajone šis automobilis rastas įvažiavęs į griovį.

Įvykio liudininkas pasakojo, kad jį nustebino keistai manevruojantis ir avarines situacijas keliantis automobilis, kuris galiausiai metėsi į priešpriešinio eismo juostą, į žiedinę sankryžą įvažiavo prieš eismą ir nuriedėjo į griovį.

Atvykę pareigūnai vairuotoją rado sėdintį kelkraštyje. Vyras elgėsi keistai, nors alkoholio matuoklis parodė nulį.

Jis prisistatė Jonu Petkumi iš Ukmergės ir nurodė, kad jam 25-eri metai, nors realiai atrodė dvigubai vyresnis. Pokalbio metu nurodė vis skirtingas gimimo datas, teigė, kad automobilį išsinuomojo Klaipėdoje, tačiau jokios nuomos sutarties pareigūnams pateikti negalėjo.

Po to ėmė tvirtinti, kad automobilį davė draugas. Kai paaiškėjo, kad į griovį įvažiavęs „Toyota Avensis Verso“ yra automobilis, kurio prieš valandą pasigedo pakruojiškis, automobilį vairavusį vyrą apsispręsta vežti į areštinę.

Atsidūręs tarnybiniame policijos automobilyje, jis prisipažino, kad nėra Jonas Petkus, ir įvardijo tikruosius savo asmens duomenis. Pasirodo, tai – 61-ų metų Pakruojo gyventojas, kuris automobilį pavogė, nes norėjo pasivažinėti, o pavardę melavo, išsigandęs atsakomybės.

Vyras skundėsi įvairių kūno vietų skausmais, tačiau medikai diagnozavo vieno kojos padikaulio lūžį ir išleido gydytis ambulatoriškai.

Vyras buvo uždarytas į areštinę. Dėl to, kad transporto priemonę vairavo neturėdamas tam teisės, nes jos nėra įgijęs, ir vairuodamas sukėlė eismo įvykį, kurio metu buvo apgadinta ne jam priklausanti transporto priemonė, pakruojiškiui pradėta administracinė teisena.

Šiuo metu vyras perduotas psichiatrams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų