Spausdinti šį puslapį

Iš penkto aukšto iškrito ir užsimušė moteris

Liepos 10-osios vakarą Kauno gatvėje, šalia miesto šventei skirto koncerto scenos vietos, įvyko tragedija. Iš daugiabučio namo penkto aukšto iškrito moteris.

Skaudi nelaimė nutiko po 22 val.

Moteris, gimusi 1981 m., po balkonu rasta su daugybiniais kūno sužalojimais.

Galbūt todėl policijos suvestinėse kitą rytą pasirodė pranešimas, kad moteris nužudyta, rasta su daugybiniais sužalojimai, o įtariamasis uždarytas į areštinę.

Tačiau liudininkų teigimu, viskas buvo kitaip – ji iškrito per balkoną. Kas nutiko išgerti ir pasivaidyti mėgusioje šeimoje – nežinia, neaišku, kokiomis aplinkybėmis moteris iškrito.

Gretimai gyvenantys kaimynai pasakojo savo akimis matę kaip šalia buvęs sugyventinis bandė traukti ją į vidų. Balkone buvo ir poros mažametis vaikas.

40-metei moteriai bandė tiesti rankas ir kaimynai. Tačiau pliaupiant lietui, rankos slydo ir nelaimingosios išgelbėti nepavyko.

Į įvykio vietą atvykę medikai ją rado dar gyvą ir išgabeno į ligoninę. Deja, išgelbėti gyvybės  nepavyko – po kelių valandų moteris mirė.

Liudininkų teigimu, žuvusi moteris su savo sugyventiniu dažnai girtuokliaudavo ir konfliktuodavo. Ne kartą jiems buvo kviečiama policija.

Konfliktas kilo ir nelaimingąjį vakarą. Tačiau už lango griaudint muzikai niekas į jį didesnio dėmesio nekreipė.

Policija skelbia, kad įtariamasis (gimęs 1987 m.) uždarytas į areštinę.

Jis buvo neblaivus – nustatytas 2,44 prom. girtumas.

Dėl sukurstymo nusižudyti ar privedimo prie savižudybės pagal LR BK 133 str. policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)