„Baltos vakarienės“ aukos – neįgaliesiems

Ukmergės „Lions“ klubas jau trečius metus iš eilės rugpjūčio 19-osios vakarą organizavo labdaros vakarą ,,Balta vakarienė“.

Labdaringo renginio metu surinktos lėšos skiriamos padėti žmonėms, turintiems negalią.

„Baltos vakarienės“ aprangos kodas išskirtinis – elegantiški balti drabužiai. Svečiai vaišinosi savo atsineštomis vaišėmis, aplinka taip pat tviskėjo baltumu – baltų gėlių dekoracijos, baltos kėdės ir staltiesės.

Pilies parke po atviru dangumi vykusį renginį, deja, kiek sutrikdė lietus. Apsaugai nuo jo svečiams buvo išdalyti lietpalčiai, o tuščios kėdės bylojo, kad kai kurie, net ir nusipirkę išankstinius bilietus, pabūgę lietaus, į renginį nutarė neateiti.

Vakarienės metu skambėjo gyva muzika. Tarp koncertavusiųjų  – ukmergiškis akordeonininkas Lukas Petrovas.

Labdaros renginyje dalyvavo svečiai iš kitų rajonų „Lions“ klubų.  Vakarienės dalyviai ir svečiai ne tik įsigijo bilietus, bet ir aukojo. Surengtas ir aukcionas, kuriame nupirktas ypatingas pirkinys – vakarienė žymaus dainininko, legendinės grupės „Antis“ įkūrėjo Algirdo Kaušpėdo namuose. Vakarienė įsigyta už 1 200 eurų.

Nuo liepos pradžios klubo prezidente tapusi verslininkė Renata Račickienė pasakoja, kad  „Baltoje vakarienėje“ dalyvavo apie 150 svečių. Iš viso buvo paaukota per 5,6 tūkst. eurų.

Klubo remiama maratonininkė Aušra Garunkštytė šiemet turėjo dalyvauti paraolimpiečių olimpiadoje, deja dėl traumos neišvyko.

Klubas remia ir kitą studentę, turinčią klausos negalią, – jai padėtas įsigyti brangus klausos aparatas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų