Ukmergės PGT nuotr. Ukmergės PGT nuotr.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos duomenimis, praėjusią savaitę gaisrų išvengta, bet pagalbos reikėjo keturiuose eismo įvykiuose.

Rugsėjo 7-ąją autostradoje nuo kelio nuvažiavo automobilis „Saab“, viduje buvo prispaustas vairuotojas be sąmonės. Vyras buvo išlaisvintas ir perduotas medikams.

Rugsėjo 9-ąją Lyduokių seniūnijos Kurėjų kaime nuo kelio nuvažiavo ir nuvirto ant šono vilkikas MAN. Prispaustų žmonių nebuvo. Atvykę gelbėtojai atjungė akumuliatorius.

Rugsėjo 8-ąją Ukmergėje, Žiedo gatvės 5A namo kieme, iš automobilio „VW Passat“ buvo išbėgęs dyzelinas.

Rugsėjo 11-ąją Miškų gatvėje ant važiuojamosios kelio dalies 12 kv. m plote buvo išsiliejęs hidraulinis skystis.

Rugsėjo 12-ąją suteikta pagalba medikams V. Kudirkos skersgatvyje pernešant sunkiasvorį ligonį iš 5-ame aukšte esančio buto iki  greitosios medicinos pagalbos automobilio.

„Ukmergės žiniose“ jau rašėme, kad rugsėjo 9-ąją gautas pranešimas dėl pastebėtų dūmų iš Jono Basanavičiaus gimnazijos valgyklos. Atvykus paaiškėjo, kad ant viryklės dega puodas.

UŽ inf.

Paveikslėlių galerija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų