Spausdinti šį puslapį

Paminėjo Senjorų dieną

Šventiškai nusiteikę senjorai paminėjo Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną.   Viktoro Petrunin nuotr. Šventiškai nusiteikę senjorai paminėjo Tarptautinę pagyvenusių žmonių dieną. Viktoro Petrunin nuotr.

Būrys LPŽA Ukmergės skyriaus narių, ilgai nesimačiusių, pasiilgusių pabendravimo, susirinko į Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai skirtą šventę.

Susirinkusiuosius pasveikino skyriaus vadovai Stanislovas Laurinavičius ir Janina Kuprijaškina. Po tylos minutės jausmingą dainą išėjusiems skyrė Veronika Laurinaitienė.

Visų dėmesio sulaukė šių metų jubiliatai. Gėlių žiedai, jautrūs sveikinimo žodžiai sušildė širdis ir džiugino. Pasveikinti, aplankant namuose, buvo ir tie, kurie dėl sveikatos problemų negalėjo pabūti kartu su visais.

„Kalbėjomės apie tai, kas jaudina pagyvenusius žmones, aptarėme, ką padarėme, ką dar galėtume nuveikti. Ryšių su Meno mokykla užmezgimas, išvykos, pagalba vienų kitiems – mūsų ateities planuose. Skyriaus vadovai dėkojo tiems, kurie daug prisidėjo organizuojant ne tik šią šventę, bet ir prie skyriaus planų įgyvendinimo.

Salėje linksmai sukosi poros ir nesinorėjo skirtis. Buvo smagu, nes mus linksmino muzikantai Virgilijus Bareikis ir Vytenis Šikšnys“, – šventės akimirkomis dalijosi šios organizacijos narė Aldona Kuzmienė.

Finansinę paramą šiam renginiui organizuoti suteikė Ukmergės rajono savivaldybė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)