Spausdinti šį puslapį

Naujo tako šlaitus išvagojo išgraužos

Palei naująjį dviračių taką link Vidiškių pravažiavęs ukmergiškis atkreipė dėmesį į išgraužas, nuo lietaus susidariusias kelio šlaite.

Abejoja, ar tokius darbus galima atiduoti vertinti, juk dėl to ir visam keliui gali kilti bėdų.

Rajono savivaldybės  administracijos direktorius Darius Varnas, kuris pats kasdien važiuoja į darbą keliu palei šį taką, neabejoja, kad darbai bus baigti iki galo ir tik tada atiduoti vertinti. Į nuošliaužas neabejotinai atkreips dėmesį darbų priėmimo komisija.

Mano, kad pagrindinė bėda ta, jog nespėja užaugti šlaite pasėta žolė – ją jau ne pirmą kartą nuplauna liūtys. Taip nutiko ir prieš savaitę – žolė jau buvo sudygusi, kai ją nuplovė liūtis.

Direktorius turėjo ir kuo pasidžiaugti – šis projektas užbaigtas pagal sutartį nustatytu laiku.

Tačiau jis, kaip saugaus eismo komisijos pirmininkas, turi pastabų projekto rengėjams dėl eismo saugumo keliose dviračių tako vietose.

Viena iš jų – priešais sankryžą su aplinkkeliu. Ten tamsiu paros metu reikalingas apšvietimas, greičio ribojimas ir iškili perėja.

Ateityje turima planų sujungti rajono dviračių takus į bendrą žiedą. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)