Spausdinti šį puslapį

Garažų bendrija palikta be elektros

Ukmergėje, Dukstynos mikrorajone įsikūrusios garažų bendrijos „Vairas“ nariai tikina esantys palikti be elektros ir visiškoje nežinioje.

Į redakciją paskambinęs vyras tikina, kad niekam nepavyksta susisiekti su bendrijos pirmininku ir neįsivaizduoja, kaip dabar išsiaiškinti dėl atjungtos elektros.

„Ignitis“ grupės ryšių su visuomene vadovas Artūras Ketlerius informavo, kad bendrijai „Vairas“ elektros tiekimas už susidariusias skolas atjungtas nuo lapkričio mėnesio. Už elektros energiją neatsiskaitoma nuo 2021 m. gegužės. Apmokėjus skolas ir elektros atjungimo ir pajungimo mokesčius, elektros tiekimas bus atnaujintas.

Taip pat patikslino, kad skaitikliai objekte yra atskiri, tačiau mokėtojas – vienas. Dažniausiai mokėtojai tokiais atvejais būna bendrijų pirmininkai arba buhalteriai, kurie atsis-kaito už elektros energiją, surenka mokėjimus iš bendrijos narių. Tačiau ką daryti, jei bendrijos pirmininkas dingęs kaip į vandenį ir oficialiai nurodytais telefonais neatsiliepia?

„Klientus ragintume susisiekti tiesiogiai su „Ignitis“ klientų aptarnavimu telefonais 8 611 21802 arba 1802 ar el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. ir mes tikrai padėsime išspręsti susidariusią situaciją“, – informavo „Ignitis“ atstovas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)