Spausdinti šį puslapį

Labdaros koncertą surengė bažnyčioje

Koncertas „Baltas Angelas“ surengtas Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.  Dainiaus Vyto nuotr. Koncertas „Baltas Angelas“ surengtas Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje. Dainiaus Vyto nuotr.

Ukmergės kultūros centras jau 16-ąjį kartą surengė labdaros ir gerumo akciją „Baltas Angelas“.

Šios akcijos koncertas antrą Kalėdų dieną surengtas Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.

Muzikinius kūrinius atliko Vilniaus universiteto Kauno fakulteto akademinio dainavimo studija „Veni Gaudere“, Ukmergės meno mokyklos jaunių ir jaunučių choras „Rūta“ (ansamblių meno vadovė – Adelė Mikalkėnienė, koncert-meisteris – Arnas Mikalkėnas) bei arfininkė Justina Varkulevičiūtė.

Koncertas neįprastoje erdvėje sužavėjo žiūrovus.

Kaip informavo Ukmergės kultūros centro direktorė Rasa Graužinienė, iki šv. Kalėdų buvo surinkta apie 7 tūkst. eurų, o koncerto metu buvo surinktas dar vienas 1 tūkst. eurų aukų. Žmonės už bilietus aukojo ir po penkis, ir net po penkiasdešimt eurų.

Ši suma didės, nes akcija vyks iki sausio 6 d.

Visos surinktos lėšos atiteks trapių kaulų sindromu sergančios dvejų metų Airinės šeimai. Šiai mergaitei reikalinga ypatinga globa ir nuolatinė medikų priežiūra.

Paremti Airinės šeimą dar galite ir jūs, pinigus pervesdami į Ukmergės kultūros centro sąskaitą LT027182400003130513 arba aukodami Ukmergės kultūros centre darbo dienomis nuo 10 iki 18 val. pas budintį darbuotoją.

Pasak kultūros centro direktorės, pernai akcijos „Baltas Angelas“ metu buvo surinkta iki tol rekordinė lėšų suma – 10 tūkst. eurų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)