Kviečia pramogauti velykinėje mugėje

Ekologinis ūkis „Farmers Circle“ kviečia į velykinę mugę. Ekologinis ūkis „Farmers Circle“ kviečia į velykinę mugę.

Radiškio kaime įsikūręs ekologinis ūkis „Farmers Circle“ šį šeštadienį kviečia į tradicija tampančią amatų ir pramogų velykinę mugę.

Joje svečiai galės išmokti rišti verbas su tautodailininku iš Siesikų Vidu Svalbonu bei sukalti inkilus varnėnams.

Ukmergės rajono mokyklų moksleiviai ir darželių auklėtiniai į mugę atvyks su savo rištomis verbomis, o svečiams bus patikėta išrinkti gražiausios verbos nugalėtoją.

„Žinome, kad mažiesiems mūsų ūkio svečiams labiausiai rūpi pamatyti gyvūnus, juk taip jie įsivaizduoja kaimą. Šįkart įkurdinsime visą triušių kaimą, tad vaikams bus proga viską išsiaiškinti apie triušių auginimą, juos pašerti ir paglostyti“, – apie pramogas pasakoja ūkio „Farmers Circle“ padalinio vadovė Gryta Čepinskaitė.

Mugės svečiai galės susipažinti su Angus jaučių kaimenėmis, ožkomis, apžiūrėti ūkio daržus ir pasikonsultuoti su ūkininkais apie ekologinę žemdirbystę.

Nuo šių metų „Farmers Circle“ yra sertifikuotas ekologinis ūkis, kuriame ne tik puoselėjama tvari žemdirbystė, bet ir sukurtos sąlygos lėtajam turizmui.

Ūkio įkūrėjas danas Niels Peter Pretzmann tiki atviro ir skaidraus ūkio koncepcija, kviečia užsukti, pasižiūrėti, atsipalaiduoti ir sulėtinti gyvenimo tempą.

Velykinė mugė Radiškio kaime įsikūrusiame ūkyje balandžio 9 dieną prasidės nuo 14 val.

Svečiai galės nusipirkti sūrių, kanapių aliejaus, paragauti kastinio ir gatvės maisto, kurį gamins ūkio virėjų komanda. Koncertuos Ukmergės meno mokyklos pučiamųjų orkestras, norintieji galės pažiūrėti Čarlio Čaplino filmą po žvaigždėmis.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų