Pandemija veiklas pristabdė, bet tik laikinai

LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos nariai pasiilgo draugiškų susitikimų, kuriuos gerokai praretino pandemija. LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos nariai pasiilgo draugiškų susitikimų, kuriuos gerokai praretino pandemija.

Gausus būrys LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos narių dalyvavo visuotiniame susirinkime.

„Vilkmergės“ restorane vykusiame renginyje susirinkusiuosius pasveikino šios organizacijos garbės pirmininkas Algimantas Kacevičius.

Susirinkimą vedė bendrijos valdybos narės Aldona Vilkelienė ir Virginija Grigaliūnienė. Ataskaitas apie nuveiktus darbus pristatė LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrijos pirmininkė Vaidutė Sakolnikienė, valdybos narės Aldona Bešėnienė, Irena Mikienė, Janina Žvikevičienė, Janina Vanagienė.

Taip pat pateiktos finansų ir audito ataskaitos, o nauju valdybos nariu išrinktas Jonas Povilanskas.

Tradiciškai buvo pasveikinti nauji organizacijos nariai ir bendrijos nariai, minintys jubiliejus.

Organizacijos metraštininkė Irena Grigienė, daug metų fiksuojanti Ukmergės bočių veiklą, pristatė metraščių parodą.

Po oficialios dalies šventėje koncertavo vokalinis ansamblis, vadovaujamas Marijos Barkauskienės, šoko linijinių šokių grupė, kuriai vadovauja Jolanta Gražulevičienė.

„Gaila, kad mūsų choro grupę pakirto „kovido“ pandemija, choristams linkėjome greičiau pasveikti...“ – apgailestavo apie šventę papasakojusi organizacijos vadovė V. Sakolnikienė.

„Bočiai“ skanavo restorano šeimininkių paruoštų patiekalų, degustavo keturių rūšių ukmergietiškus koldūnus, skanavo „Ukmergės duonos“ iškepto pyrago, kuriuo vaišino Ukmergės vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė.

LPS „Bočiai“ Ukmergės rajono bendrija vienija per 180 narių. Į organizaciją priimami ukmergiškiai nuo 50-ies metų amžiaus, tiesa, dauguma narių – kiek vyresnio amžiaus, jau išėjusių į pensiją, galinčių skirti daugiau laiko savo laisvalaikiui.

Organizacijos nariai – pačių įvairiausių specialybių ir profesijų atstovai. Dauguma jų randa laiko ne tik „Bočių“ veiklai, bet ir dalyvauja kitų nevyriausybinių organizacijų veiklose.

V.Sakolnikienė pasakojo, kad pandemija labai pristabdė aktyvų gyvenimą. Žmonės tapo atsargesni, baiminasi dėl užkrato ir savo sveikatos. Tačiau, pandemijai traukiantis, šiųmetės veiklos jau suplanuotos – tarp jų įvairios ekskursijos, susitikimai, šventės.

Šiais metais organizacija minės 30-ies metų jubiliejų. Ir ši data bus išskirtinai paminėta.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų