Spausdinti šį puslapį

Muštynių ginklai – beisbolo lazda, metalinis strypas ir šepetys

Neramios Joninės buvo kai kuriems ukmergiškiams – policija sulaukė pranešimų apie mieste kilusias muštynes.

Birželio 24 d., apie 23.30 val., Ukmergėje jų metu buvo naudota ir lazda, ir ašarinės dujos.

Skelbiama, kad 31 m. vyrui atidarius buto duris, jam žinomas apie 43 m. amžiaus asmuo beisbolo lazda trenkė į viršugalvį. Po to kitas 33 m. vyras kumščiu kelis kartus trenkė į veidą. Grumtynių metu visiems išėjus į kiemą, 36 m. moteris nukentėjusiam  papurškė į veidą ašarinių dujų.

Dėl to paties įvykio kreipėsi ir kiti įvykio dalyviai. Jų teigimu, daugiabučio namo laiptinėje, konflikto metu 31 m. vyras sudavė apie tris kartus kumščiu į galvos sritį  33 m. vyrui. Muštynės tęsėsi išėjus į lauką.

Dėl šio įvykio buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai.

Ilgąjį savaitgalį būta ir konfliktų šeimose.

Birželio 23 d., apie 19 val., būnant svečiuose Deltuvos miestelyje 31 m. vyras smurtavo prieš žmoną. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Birželio 25-osios rytą Lyduokių miestelyje, namuose, konfliktas kilo tarp pensininkų poros.

83 m. senolė rankoje laikytu metaliniu strypu vieną kartą trenkė savo 87 m. vyrui į veidą. Šis patyrė skausmą, ant veido po akimi atsirado kraujosruva ir kirstinė žaizda. Po medikų apžiūros ligoninės Priėmimo skyriuje, senolis paleistas į namus.

Pensininkai įvykio metu buvo blaivūs.

Birželio 25 d., apie 18 val., Belazariškų kaime, Siesikų seniūnijoje, kilus konfliktui tarp neblaivių 74 m. motinos ir 52 m. sūnaus, pastarasis šepečiu grindims šluoti trenkė savo motinai.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)