Spausdinti šį puslapį

Ukmergės rajono jaunimą kviečia įsitraukti į projektą

Organizacijos tikslas – įtraukti kuo daugiau jaunimo. Organizacijos tikslas – įtraukti kuo daugiau jaunimo.

Asociacija „Tavo Europa“ kartu su parneriais iš Rumunijos, Prancūzijos ir Suomijos vykdo projektą ,,Rural Youth Parliament“, skirtą jaunimui iš kaimo vietovių. Jo metu kuriamas edukacinis įrankis, kuris bus prieinamas virtualiai.

Ukmergiškiai kviečiami įsitraukti.

Projekto tikslas – įgyvendinti jaunimui skirtas veiklas, siekiant juos aktyviai įtraukti į savo bendruomenių gyvenimą, skatinti pilietinį įsitraukimą ir palengvinti galimybę keistis geriausios praktikos pavyzdžiais su kitais Europos jaunuoliais. Įgyvendinant šias veiklas, siekiama prisidėti prie iniciatyvesnės ir tvaresnės visuomenės kūrimo.

Programos metu žadama sukurti gyvenviečių parlamentus, skirtus politiniam ir pilietiniam jaunimo vystymuisi. Atkreipiamas dėmesys, kad tai nebus parlamento simuliacija, o edukacinis įrankis, kurį planuojama sukurti ir įdiegti per maždaug 9 mėnesius.

Projektas finansuojamas iš Erasmus+ lėšų ir truks dvejus metus. Jo veiklos nebus susijusios su konkrečiomis savivaldybėmis. Edukacinis įrankis bus patalpintas projekto interneto puslapyje, taip pat medžiaga bus dalijamasi su įvairiomis institucijomis, mokyklomis, jaunimo centrais, todėl ir Ukmergės rajono jaunimas turės galimybę sudalyvauti. Organizatoriai teigia, kad kuriamą įrankį galima bus naudoti ir Ukmergės mokyklose, organizacijose. Dėl to kviečia Ukmergės jaunimą domėtis asociacijos „Tavo Europa“ veikla bei sekti projektą, įsitraukti į jį, o patiems aktyviausiems pasiūlys sudalyvauti projekto mokymuose Prancūzijoje.

„Tavo Europa“ vykdo jaunimo projektus. Organizacijos tikslas – įtraukti kuo daugiau jaunimo, turinčio mažiau galimybių, gyvenančių mažesniuose miestuose, gyvenvietėse, dalyvauti projektuose, jaunimo mainuose, mokymuose. Skatina ir Ukmergės rajono jaunimą pasinaudoti šiomis galimybėmis, kadangi tai atneša vertingos patirties ir suteikia daug galimybių.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)