Veiklos planus aptarėme išvykoje

Janina Kuprijaškina pasidalijo išvažiuojamojo posėdžio įspūdžiais. Janina Kuprijaškina pasidalijo išvažiuojamojo posėdžio įspūdžiais.

Janina KUPRIJAŠKINA

LPŽA Ukmergės r. skyriaus pirmininkė

LPŽA Ukmergės rajono skyriaus valdybos nariai liepos 7 d. surengė išvažiuojamąjį posėdį. Prie Kurėnų ežero įsikūrusioje malonioje akims ir sielai sodyboje buvo aptartas šių metų pirmojo pusmečio veiklos plano vykdymas.

Visi valdybos nariai pasisakė apie jau įvykdytus renginius, pasidžiaugė, jog senjorai noriai dalyvauja įvairiose išvykose. Kalbėta ir apie neįvykdytus planus, pasitarta, ką galima būtų padaryti, kad organizuojami renginiai vyktų laiku bei visiems būtų įdomūs ir turiningi. Numatyta kito posėdžio data ir gairės tolimesnei veiklai.

Gaivus oras, nuostabi aplinka, svetingas valdybos nario Jono Stakausko priėmimas, jo nuoširdūs patarimai ir išsakytos pastabos įkvėpė noro tolimesnei veiklai ir bendram komandiniam valdybos darbui.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # ukmergiškė 2022-07-21 22:10
Šaunuolė moteris - labai ją gerbiu (esu kartu dirbusi). Labai energinga, linksma, aukštos erudicijos, kultūros... Sėkmės darbuose ir gyvenime.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų