Įsigijo naują mikroautobusą

Naujasis mikroautobusas pakeis senąjį. Naujasis mikroautobusas pakeis senąjį.

Ukmergės socialinių paslaugų centras įsigijo naują neįgaliesiems pritaikytą mikroautobusą „Ford Transit L3HA“.

Mikroautobusu, kuriame yra dvi neįgaliesiems vežti pritaikytos vietos, naudosis Centro dienos socialinės globos institucijos ir atokvėpio paslaugų gavėjai, taip pat rajono gyventojai, kuriems reikalinga specialaus transporto paslauga.

Šiais metais pagamintas mikroautobusas su hidrauliniu keltuvu už beveik 46 tūkst. eurų nupirktas skelbiamo viešojo mažos vertės pirkimo būdu iš UAB „Ridvija“. Lėšų tam skyrė Ukmergės rajono savivaldybė. 

Pasak Ukmergės SPC direktorės Kristinos Karpovienės, nemaža dalis Centro paslaugų gavėjų – neįgalūs asmenys, kuriems reikalingas pritaikytas automobilis. Juo vežami į gydymo, reabilitacijos ir kitas įstaigas.

Įstaiga turi du neįgaliesiems vežti pritaikytus automobilius: 2011 metų laidos „Ford Transit“ ir 2019 metų „Ford Transit Custom“. Per dieną vidutiniškai jie nuvažiuoja po 220 kilometrų – į Taujėnus, Želvą, Jakutiškius, Dainavą, Samantonis, Statikus ir po Ukmergės miestą, surinkdami Centro teikiamomis paslaugomis besinaudojančius neįgaliuosius.

Vienas iš automobilių – „Ford Transit“ – yra labai blogos techninės būklės. Esant tiek daug gedimų bei trūkumų, pasak specialistų, remontuoti jį netikslinga. Taigi, naujasis „Ford Transit L3HA“ pakeis šį senąjį.

Centre šiuo metu 26-iems asmenims teikiamos dienos socialinės globos paslaugos institucijoje, o 6–7 asmenys naudojasi laikino atokvėpio paslauga. Neįgalieji atvežami į įstaigą ir parvežami iš jos.

Apie naująjį pirkinį informaciją paviešino Ukmergės rajono savivaldybė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų