Šventės aukcione – ypatingos prekės

Audros Genn nuotr. Renginys pritraukia ne tik ukmergiškius, bet ir miesto svečius. Audros Genn nuotr. Renginys pritraukia ne tik ukmergiškius, bet ir miesto svečius.

Mieste įvyko „Lions“ klubo organizuotas tradicinis „Baltas vakaras“.

Ketvirtą kartą Ukmergėje vykusiame renginyje dalyvavo apie 170 žmonių. Jo metu rinkta parama autizmu sergantiems vaikams.

Renginio metu vykusiame aukcione buvo parduota labai išskirtinių dalykų – Europos plaukimo čempionės Rūtos Meilutytės asmeniniai plaukmenys su autografu, specialiai „Baltam vakarui“ pasirašyta prezidento Valdo Adamkaus knyga „Esu vienas iš jūsų: rinktinės prezidento kalbos“ bei susitikimas su žurnalistu, keliautoju Vytaru Radzevičiumi.

Surinktos lėšos bus panaudotos labdaringai Ukmergės „Lions“ klubo veiklai. Šiemet planuose – organizuoti autizmu sergantiems vaikams užsiėmimus vandenyje Ukmergės baseine. Ši veikla ne tik gerina judesius, stiprina fizinius gebėjimus, padeda įveikti turimas baimes, bet ir skatina integraciją visuomenėje. Tikimasi suburti šeimas, auginančias vaikus autistus, kad galėtų dalytis patirtimi. Pasak Ukmergės „Lions“ klubo prezidento Niko Samuolio, šiuo metu klubas ieško kvalifikuotų specialistų, kurie norėtų ir galėtų padėti įgyvendinti šią svajonę. „Dirbti su vaikais autistais – ne tik galimybė tobulėti ir augti, tačiau tai – kartu ir iššūkis“, – sakė prezidentas.

Pasak jo, taip pat planuojama organizuoti „Vaikų raidos centro“ specialistų paskaitas Ukmergės šeimos gydytojams ir pediatrams, siekiant užtikrinti savalaikę pagalbą, ankstyvą vaikų raidos sutrikimų diagnostiką regione bei šviesti visuomenę.

Vakaro metu koncertavo Ausma Motiejūnaitė, akordeonistas Lukas Petrovas, grupė „Rumba Norte“. Vakarą užbaigė DJ Saxtone. „Džiaugiamės Ukmergės įmonėmis „Baltic American Concord“, „Ukmergės melioracija“ bei visais gerais žmonėmis, kurie prisidėjo apmokant šių atlikėjų honorarus“, – dėkojo klubo prezidentas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Svetlanas 2022-08-31 08:55
O tai būtent kiek šitie garbingi žmonės ukmergės elitas surinko ? Bus informacija ?
P.S. Daugiau pinigų buvo išleista pramogai ar daugiau surinkot vaikams ?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų