Prie pašto – žmonių apgultis

Ukmergėje prie Lietuvos pašto skyrių šiuo metu – žmonių apgultis. Panaši situacija ir visoje Lietuvoje.

Žmonės, nesinaudojantys internetu, čia ateina sudaryti sutarčių su nepriklausomais elektros tiekėjais. Žlugus „Perlas Energijai“, su ja sutartis sudariusieji dabar į paštą ateina sudaryti sutarčių su naujais pasirinktais nepriklausomais elektros tiekėjais.

Eilėse įstrigę žmonės pyksta ant valdžios, iš pašto darbuotojų reikalauja informacijos, kokį tiekėją jiems pasirinkti, kiek jį pasirinkę mokės už elektrą, ar tai galės padaryti pašte...

Ukmergės rajono kaimuose veikę ir buvęs miesto Dukstynos mikrorajone skyriai uždaryti, o likę tik du skyriai Kauno ir Vilniaus gatvėse. Čia plūsta gyventojai su visai su paštui nesusijusiomis problemomis.

Nepanašu, kad eilės greitai išnyks, nes skelbiama, kad šiuo metu dar tūkstančiai gyventojų nepasirinko elektros tiekėjo. Nepasirinko naujo tiekėjo ir pusė žlugusios „Perlas Energijos“ klientų.

Kaipgi Lietuvos paštas tvarkysi su tokiais klientų srautais?

„Gal galite paaiškinti, ką ketinama daryti, kad gyventojams nereikėtų stovėti tokiose eilėse. Leidinių niekas neina prenumeruoti, nes ten dėl elektros atėjusiųjų apgultis. Ką daryti prenumeratoriams, ką daryti dėl kitų paslaugų einantiesiems“, – teiravomės  Lietuvos pašto atstovų.

Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas atsakė manantis, kad eilės prie Ukmergės pašto skyrių dažniausiai būna epizodinės, didžiausi klientų srautai esą būna fiksuojami rytais.

„Norint išvengti ilgesnio laukimo, visuomet gyventojams rekomenduojame ateiti ne piko valandomis – antroje dienos pusėje, artėjant pašto skyriaus darbo laiko pabaigai“, – ragina jis.

Primena, kad pašto skyriuose jų darbo laiku paštomatais siunčiamas siuntas gyventojai gali palikti be eilės, specialiai tam skirtose vietose – siuntų palikimo dėžėje arba klientų aptarnavimo vietoje, pažymėtoje iškaba su užrašu „Savitarnos siuntas palikite čia be eilės“.

Norėdami užsisakyti tam tikro leidinio prenumeratą, tai padaryti gyventojai gali kreipdamiesi į aptarnaujantį laiškininką ar paskambinę informaciniu telefonu 8 700 55 400.

Vienas prenumeratos užsakymo būdų – prenumeratos interneto svetainėje www.prenumeruok.lt.

O kol paštuose apgultis, „Ukmergės žinių“ redakcija kviečia visus mūsų laikraščio skaitytojus, norinčius užsiprenumeruoti laikraštį, kreiptis į mūsų redakciją tel. 8 655 19501.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+11 # Xe 2022-09-02 23:36
Vel eilej laukia rinkdamiesi nauja lоchotrona - nors eilej reikia stovet ne prie pasto - bet prie seimo...su reikalavimais,kad atsauktu sita lobistu prastumta absurdiska elektros rinkos liberalizavima - nes nera elektros gamintoju - yra tik perekupai,kurie ta pacia elektra parduoda su zveriskais antkainiais.

Daugumoje valstybiu toks dalykas kaip oligopolija yra aplamai neteisetas - bet tik ne Lietuvoje,kur istatymai prastumiami pinigais prikimstu brendzio dezuciu principu.

Koki elektros privatu tiekeja rinktis??? Nera jokio privataus tiekejo... Visi ta pacia elektra semia is vieno puodo ir savo samciu ispilsto savo klientams.

Jokia paslauga ar preke negali kainuoti pigiau jei ji galutini vartotoja pasiekia per tarpininkus. Nes tarpininkai uzdirba nieko neveikdami,tiesiog spekuliuodami - perka pigiai...parduoda brangiai

Tai tera iskreipta fiktyvi konkurencija - nors niekas su niekuo nekonkuruoja.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+10 # Xe 2022-09-02 23:51
Ignitis kaip privatus tiekejas jau turi prisigimdes virs milijardo euru skolu... Spekit kas tas skolas padengs???

Kitos saraskino kontoros tik laiko klausimas,kada paseks perlo pavyzdziu...elektros rinkos liberalizavimas - rinkis ka nori...visvien galiausiai liksi durniaus vietoje. :lol: :lol: :lol:

O Simonyte isvertus akis sakys - patys kalti,kad ne ta tiekeja pasirinkot...kai galiausiai visi pseudotiekejai bankrutuos ir visi lietuviai liks garantiniam tiekime po kokius 10€ uz kilovatvalande. :D :D :D
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Andrius 2022-09-04 21:42
Kaip senais laikais prie dešros.Bet svarbu kad valdžia sutaupė pinigų.Viskas, kad tik žmogui geriau
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų