Rudenį kviečia pasitikti dainomis

Rugsėjo 10 d. 16 val. Ukmergės kultūros centre gražiausiu dainų taku keliauti kviečia Kauno populiariosios muzikos ansamblis ,,Guboja“.

Jo vadovė ir solistė Aleksandra Danutė Žiedelienė yra aktyvi kraštietė, dažnai koncertuojanti su savo kolektyvais Lietuvoje, kaimyninėse šalyse, bet grįžtanti į gimtąją Ukmergę. Ji yra muzikos mokytoja ekspertė, metodinių leidinių autorė, tarptautinio Menų festivalio ,,Gražiausiu taku“ koncertų vyr. organizatorė, LRT kultūros programų bendraautorė.

Ansamblis ,,Guboja“ yra išleidęs ne vieną albumą. Jis – įvairių švenčių, TV projektų dalyvis, dainos dažnai skamba sveikinimų koncertuose.

,,Guboja“ 12-us metus dainuoja kartu su populiariais atlikėjais Vytautu Šiškausku, Viktoru Malinausku, Valdemaru Frankoniu, Arvydu Vilčinsku, Stasiu Liupkevičiumi ir kitais.

Koncerto ,,Pasitikime rudenį draugystės dainomis“ garbės svečias – legendinis estrados artistas Algis Frankonis.

Programoje taip pat dalyvaus ansamblis iš Vilniaus ,,Lietuvos kariai“, kuris atliks tiek patriotines, tiek populiarias dainas. Smagius šokius dovanos Ukmergės kultūros centro sportinių šokių kolektyvo ,,Vėja“ mažieji šokėjai.

Koncertas yra keliaujančio tarptautinio menų festivalio ,,Gražiausiu taku“ programos dalis. Tai – projektas, kurio  renginiuose dalyvauja ir talentingi socialiai remtini asmenys, neįgalieji, dažnai jiems dovanojamos kultūrinės-edukacinės programos.

Pavasarį Kaune vyko projekto renginys, skirtas Ukrainai palaikyti, ,,Mes už taiką pasaulyje“, kur buvo pakviesti ir Kauno ukrainiečių bendruomenės nariai bei gyvenantys karo pabėgėliai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Xe 2022-09-05 19:40
Renginys savo tematika labiau orientuotas i pensinio amziaus zmones,todel 10€ uz bilieta senjorams taupantiems kiekviena eura mano manymu yra kiek per daug. Ypac kai sildymo sezonas ant nosies. 5€ turetu buti riba.

Pamenu pries kokiu 10 metu Vilniuje uz grupes Scorpions koncerto bilieta mokejau 120lt - tai 10€ - 34lt uz Frankoni truputi neadekvati kaina. Kur Scorpions - kur Frankonis. O bilieto kainos skirtumas vos 3 kartai. Kur koncertas Siemens arenoj - ir kur provincijos kulturkej.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # zero 2022-09-06 12:01
Taigi Frankonis kaip headlineris,o dar apsildanti grupe yra...Scorpions lyg tai be apsildancios buvo :)
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų