Spausdinti šį puslapį

Grindinio akmenys neatlaikė

Iššokę akmenys kalba apie atliktų darbų kokybę. Iššokę akmenys kalba apie atliktų darbų kokybę.

Ukmergiškis Šarūnas atkreipė dėmesį, kad, Kęstučio aikštėje, šalia fontano esančios automobilių parkavimo aikštelės, įrengtos vos prieš metus, grindinio akmenys jau išbyrėję.

Kai kurie išrinkti, kad nesimėtytų ir negadintų automobilių. Jie sukrauti šalia bordiūro, kiti tebėra palikti savo vietose, iššokę iš grindinio. Vyrą stebino toks trumpalaikiškumas. Teiravosi, ar neturėtų savivaldybė pareikalauti darbus vykdžiusios įmonės ištaisyti broką.

Savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas sakė, kad tokia situacija yra ir kitoje aikštelėje, kuri įrengta prie savivaldybės. O dėl ukmergiškio minimos aikštelės skundų nebuvo gavęs. Žadėjo apžiūrėti ir įvertinti.

Direktorius informavo, kad atliktiems darbams galioja garantinis laikotarpis: matomiems – 5 metų, nematomiems 10 metų. Jis paaiškino, kad procedūra yra tokia: brokas fiksuojamas, kreipiamasi į rangovą, kuris turi sureaguoti per 20 dienų. Jeigu rangovas per nustatytą terminą broko neištaiso, tada kreipiamasi į draudėją. Savivaldybė pati ieško kito rangovo, kuris atlieka darbus, o patirtas išlaidas apmoka draudimas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)