Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje daugėja bėgimo entuziastų

Mūsų rajone šiuo metu yra apie 30 bėgimo entuziastų.

Tai – labai įvairaus amžiaus – nuo 23-ejų iki 68-erių metų – vyrai ir moterys. Vyrų skaičiuojama apie 20, moterų – 10.

Jie tradiciškai dalyvauja Vasario 16-ajai skirtame bėgime „Pabaiskas–Ukmergė“, istoriniame bėgime „Baltijos kelias“, Ukmergės fabrikų kroso taurės varžybose, bėgime Medininkų aukoms atminti.

Ukmergiškiai garsina rajoną dalyvaudami ir Lietuvos bėgimo taurės etapuose, pusmaratonių ir maratonų varžybose, bėgimuose, skirtuose įvairioms datoms pažymėti, organizuojamuose įvairiuose Lietuvos miestuose.

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia, kad praėjusią savaitę vyko Kūno kultūros ir sporto tarybos posėdis, kuriame dalyvavo ir ukmergiškiai bėgimo entuziastai Žilvinas Maleronka bei Deividas Kulakauskas.

Savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas jiems perdavė 11 vardinių marškinėlių su Ukmergės atributika.

Praėjusių metų pabaigoje rajono bėgikams buvo įteikti pirmieji 14 tokių sportinių marškinėlių.

Bėgikų ratas plečiasi, tad iš rajono biudžeto Kūno kultūros ir sporto plėtros programos lėšų nupirkta daugiau vardinių sportinių marškinėlių.

Posėdžio metu svarstyti ir kiti klausimai. Nuspręsta nuo spalio atnaujinti Ukmergės plaukimo baseino veiklą. Taip pat buvo svarstyti su Europos judumo savaitės renginiais susiję klausimai, kalbėta apie sportininkų, pasiekusių aukštų rezultatų, skatinimo tvarkos įgyvendinimą, diskutuota ir dėl ateinančių metų rajono biudžeto sporto plėtros programos projekto.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)