Spausdinti šį puslapį

Policija rado 16 vogtų dviračių

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai šią savaitę išsiaiškino net 16-os dviračių vagystę.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad nuo gegužės mėnesio į policiją dėl prarastų dviračių kreipėsi 7 ukmergiškiai. Aiškindamiesi šias vagystes, pareigūnai nustatė, kad dviračius vogė vienas asmuo.

Rugsėjo 20 d. atliekant kratas pas Ukmergės miesto gyventoją buvo rasta 16 vogtų dviračių. Įtariamasis apklaustas ir dėl vagysčių jam pareikštas įtarimas.

Policija duomenų apie įtariamąjį neatskleidžia, bet nurodo, kad yra jiems žinomas.

Paaiškėjo, kad ne visi dviračius praradę asmenys dėl to kreipėsi į policiją – tyrimai buvo pradėti tik dėl 7-ių vagysčių.

Kadangi ne visų dviračių savininkai nustatyti, kviečiami atsiliepti asmenys, kurie laikotarpiu nuo gegužės iki rugsėjo prarado savo turtą, tačiau policijai apie tai nepranešė.

Skambinti galima telefonu 8 700 62521 arba kreiptis el. p. Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)