Spausdinti šį puslapį

Paminėjo Atšvaitų dieną

Žemaitkiemio bendruomenės nariams priminė apie saugumą keliuose tamsiu paros metu. Žemaitkiemio bendruomenės nariams priminė apie saugumą keliuose tamsiu paros metu.

Žemaitkiemio miestelio bendruomenė dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos organizuojamame saugaus eismo konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse 2022–2023 m.“.

Minint Atšvaitų dieną, bendruomenės pirmininkė Danutė Užkurėlytė kartu su policijos pareigūnais susitiko su miestelio gyventojais, paaiškino jiems apie saugumą keliuose tamsiu paros metu ir dovanojo atšvaitus bei šviesą atspindinčias liemenes.

Kelininkai rekomenduoja atkreipti dėmesį į atšvaitų kokybę. Atšvaitas turi būti pagamintas iš tinkamo šviesą atspindinčio audinio bei būti atsparus besikeičiančioms oro sąlygoms. Svarbiausia ieškoti ant etiketės nurodyto specialus kodo EN13356, reiškiančio ES standartą. Taip pat reikėtų žinoti, jog atšvaitas turi būti ne mažesnis negu 15 cm².

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)