Pusmetį besitęsusią problemą po skambučio išsprendė per dieną

Draugystės gatvės 62-ojo namo gyventoja paskambino į redakciją sakydama, kad žiniasklaida – jos paskutinė viltis.

Moteris gyvena daugiabučiame name, kuris prieš porą ar trejetą metų buvo renovuotas. Iš pradžių viskas buvo gerai, bet praėjusį pavasarį, balandžio mėnesį, sugedo vidurinės laiptinės durys – ėmė nebeužsidaryti. Pasak moters, gyventojai apie problemą informavo namo administratorių – Ukmergės butų ūkį.

Jo darbuotojas pažadėjo per dvi savaites sutaisyti. Praėjo du mėnesiai, tačiau durys nebuvo sutaisytos.

Vėl kreipėsi į namo administratorių. Šįsyk gavo atsakymą, kad darbai yra garantiniai. Jai nurodė keletą telefonų numerių, kuriais patarė kreiptis.

Moteris sakė gautais numeriais tiek pati skambinusi, tiek kiti gyventojai, tačiau durys iki gruodžio vidurio taip ir liko nesuremontuotos. Vis sulaukdavo atsakymo, kad garantiniams darbams – ilga eilė.

Galiausiai kantrybė trūko, kai vieną dieną, pavedžiojusi augintinį ir grįžusi į laiptinę, joje susitiko nematytą vyrą su skardine alaus, kurį ramiai sau gurkšnojo. „Galbūt tas vyras pas kažką buvo atėjęs, o gal šiaip užsuko pasišildyti. Nesinori, kad po laiptinę vaikščiotų svetimi, – sakė skambinusioji. – Už renovaciją mokame nemažus pinigus, tai norisi, kad ir durys veiktų.“

Susisiekus su bendrovės Ukmergės butų ūkio direktoriumi Raimondu Baltaduoniu, jis sakė, kad informacijos apie sugedusias minėto namo duris neturintis ir pažadėjo išsiaiškinti. Kitą rytą paskambinęs pranešė, kad durys jau sutaisytos. Tai atliko pati įmonė. Kadangi renovacija užbaigta ir namas atiduotas vertinti 2019 metais, neaišku, ar šiems darbams dar nepasibaigusi garantija. Pasak direktoriaus, vieniems dalykams suteikiama dvejų, kitiems – trejų metų garantija. Reikia kelti dokumentus ir žiūrėti. Jeigu paaiškės, kad darbai garantiniai, tačiau privalanti juos suteikti įmonė jų taip ir neatliko, Ukmergės butų ūkis pateiks įmonei sąskaitą.

R.Baltaduonis daugiabučių namų gyventojams rekomendavo, susidūrus su problemomis, kreiptis ne į namų vadybininkus tiesiogiai, o bendruoju paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Tuomet informacija pasieks ir direktorių. Šįsyk teigė apie sugedusias duris nieko nežinojęs.

Minėto namo vadybininkai nuo pavasario keitėsi – atsekti, kas kada su kuo bendravo, yra sudėtinga. O kai informacija atsiunčiama bendruoju paštu, ji yra užregistruojama.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų