Spausdinti šį puslapį

Sniego neatlaikė turgavietėje esanti pastogė

Dėl didelio sniego sluoksnio ant stogo šeštadienio rytą Ukmergės turgavietėje vos neįvyko nelaimė – neatlaikiusi svorio čia nukrito prekybininko pastogė.

Apie įvykį buvo pranešta priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiams gelbėtojams, galvojant, kad gali būti prispaustų žmonių.

Atvykus rastas sugriuvęs apsnigtas metalinių konstrukcijų paviljonas, kurio stogas dengtas skarda. Paviljonas buvo atkastas. Laimei, žmonių po juo nebuvo.    

UAB „Ukmergės paslauga“ direktorius Vytautas Masiukas sakė, kad paviljonas – palapinės tipo ir yra privati nuosavybė. Konstrukcija sugriuvo kone turgavietės administratoriaus akyse. Prasidedant prekybai jis paragino paviljono savininką nusikasti sniegą. „Konstrukcija sulūžo, laiku nenukasus sniego“, – sakė V. Masiukas.

Gausų sniegą atlaikė ir ne visi medžiai. Gruodžio 13-ąją gelbėtojai gavo pranešimą iš Šešuolių seniūnijos, Mėgučių kaimo, kad, išsukus iš kelio Ukmergė–Molėtai, važiuojant link Šešuolių, guli nuvirtęs medis. Kelias buvo užtvertas, kėlė pavojų eismui. Virtuolis buvo supjautas ir patrauktas nuo važiuojamosios kelio dalies.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)