Spausdinti šį puslapį

Naujametę naktį konfliktavo, vijo iš namų ir rodė lytinius organus

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai Naujųjų Metų sutikimo naktį gavo 7 pranešimus apie įvykius mūsų rajone.

Iš viso per parą sulaukta 14 iškvietimų.

Dėl vienų jų pradėti ikiteisminiai tyrimai, kitų dalyviams skirtos baudos arba faktai nepasitvirtino.

Keistai sutikdami Naujuosius pramogavo vienos Ukmergės miesto picerijos lankytojai. 21.25 val. įstaigos administracija policijai pranešė, kad keli vyrai kavinėje demonstruoja lytinius organus.

Atvykus pareigūnams vienam iš šių klientų (gim. 1988 m.) buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Kitas šio incidento dalyvis (gim. 1991 m.) pasipriešino pareigūnams, tad buvo nuvežtas į policijos komisariatą.

Naujųjų metų išvakarėse Žemaitkiemio seniūnijoje, Jogvilų kaime, kelyje atsivėrus duobei į ją įvažiavo ir transporto priemonę apgadino automobilio „Audi A6“ vairuotojas.

Taip pat policijoje būta pranešimų apie apsistumdymus bei konfliktus šeimose.

Vienas iš pirmųjų sausio 1-ąją policijoje gautų pranešimų – moteris pasiskundė, kad sutuoktinis ją išvarė iš namų ir už durų liko stovėti vilkėdama tik chalatą.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)