Spausdinti šį puslapį

Senuosius metus palydėjo bendraminčių būryje

Viktoro Petrunino nuotr. Šventės dalyviai. Viktoro Petrunino nuotr. Šventės dalyviai.

Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos (LPŽA) Ukmergės rajono skyriaus nariai susirinko į prasmingą senųjų metų palydėtuvių šventę.

Jos metu tylos minute pagerbti išėjusieji į anapilį, pasikalbėta, pasidžiaugta šildančiu tarpusavio artumu.

Susirinkusiuosius pasveikino buvęs skyriaus vadovas Stanislovas Laurinavičius, narė Birutė Gudeliauskienė, o Stasė Danutė Bieliakienė visiems padovanojo nuotaikingus posmus.

Sveikinimų su nuoširdžiais linkėjimais sulaukta iš laikinojo LPŽA prezidento Kęstučio Makaravičiaus, rajono savivaldybės vadovų, bičiulių iš Alytaus, Joniškio, Kėdainių, Panevėžio, Pakruojo, Šiaulių rajonų.

Mintimis, kaip pagerinti pagyvenusių žmonių gyvenimą, pasidalino LSDP Ukmergės skyriaus vadovė Indrė Kižienė, o veiklos ir kelionių nuotraukomis – Viktoras Petruninas.

Koncertavo Aldonos Satkūnaitės vadovaujamas šokių kolektyvas „Vėja“, Rasos Kazėnienės vadovaujami modeliukai demonstravo madas.

Julius Kazėnas už aktyvią veiklą Santarvės ordinais apdovanojo S. Laurinavičių ir LPŽA Ukmergės rajono skyriaus pirmininkę Janiną Kuprijaškiną. Už aktyvų dalyvavimą skyriaus gyvenime padėkos įteiktos Janei Laužeckienei ir Zitai Šembergienei.

„Šventė tęsėsi linksmai šnekučiuojant, sukant ratus šokių porose. Išsiskirstėme širdyse išsinešdami gražiausius palinkėjimus kiekvieną dieną gyventi dalinant meilės dovaną tiems, kurie yra šalia mūsų. Tikime, jog lydimi šviesių minčių, geros sveikatos, sėkmės įvairiuose darbuose, šalia artimųjų ir gerų draugų mes būsime laimingi visus ateinančius metus“, – mintimis apie renginį dalinosi LPŽA Ukmergės rajono skyriaus pirmininko pavaduotoja Aldona Kuzmienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)