Spausdinti šį puslapį

Degė namas, automobilis, suodžiai kamine

Ukmergės priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba informavo, kad praėjusią savaitę kilo trys gaisrai.

Vasario 25-ąją Želvos seniūnijos Karališkių kaime užsidegė vieno aukšto rąstinis namas, kurio stogas dengtas šiferiu. Atvykus ugniagesiams iš pastato rūko dūmai, kambaryje prie sienos  smilko krosnis. Išpjauta ir išardyta apie 5 kv. m rąstinės sienos. Perpiltos lubos, sijos. Žmonės iš pastato buvo išėję. Name dūmų detektoriaus nebuvo.

Tą pačią dieną Žemaitkiemio seniūnijos Antatilčių kaime, vieno aukšto mūrinio namo kamine, degė suodžiai.

Vasario 23-iąją gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Dariaus ir Girėno gatvėje, dega automobilis, esantis 50–100 m nuo pastatų. Atvykus ugniagesiams, garažų masyve, prie garažo, atvira liepsna degė automobilis „Fiat Ulysse“. Išdegė variklio skyrius, sudegė priekinis bamperis ir variklio dangtis.

Vasario 20-ąją Ukmergėje, J. Basanavičiaus gatvėje, buvo reikalinga pagalba patenkant į butą antrame aukšte. Ugniagesiai, panaudoję ištraukiamas kopėčias, pateko į buto balkoną, laužtuvu išlaužė plastikines jo duris, įleido policiją ir medikus. Bute rasta moteris, kuriai buvo sutrikusi sveikata.

Vasario 18-ąją Ukmergėje, Deltuvos gatvėje, suteikta pagalba medikams išnešant sunkiasvorį ligonį, kuriam lūžo koja, iš buto pirmame aukšte.

UŽ inf. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)