Filmo kūrybinei grupei – probacijos tarnybos padėkos

Renginio dalyviai. Renginio dalyviai.

Kas slypi už frazės: „Man viskas gerai“? Atsakymų Lietuvos probacijos tarnybos Vilniaus regiono skyriaus pareigūnai ieškojo su taip pavadinto filmo kūrybine grupe.

Tarptautinę moterų solidarumo dieną, artėjančią Laimės dieną, Lietuvos probacijos tarnybos bendruomenė, kurios didžiąją dalį sudaro pareigūnės ir specialistės, nusprendė paminėti skiriant dėmesį psichologinės gerovės temai.

Tobula, stipri, nepriekaištingai pavyzdinga, viską galinti – ar tikrai tokia moteris yra laiminga? Į šiuos klausimus atsakymų probacijos darbuotojai ieškojo Naujosios Vilnios kultūros centre organizuojamo psichoedukacinio renginio – filmo „Man viskas gerai“ peržiūros metu.

Filmo aptarimą moderavo prodiuserė, scenarijaus bendraautorė ir aktorė Gabija Siurbytė bei filmo režisierius Ernestas Jankauskas.

Šis filmas apie mokslininkę, kuri visomis išgalėmis stengiasi išlaikyti susikurtą tobulos moters įvaizdį.

Į renginį buvo pakviesti ir vyrai, juk nuo perdegimo niekas neapsaugotas.

Renginio organizatoriai – Lietuvos probacijos tarnybos Vilniaus regiono skyriaus kolektyvas. Jame dalyvavo ir Ukmergės probacijos skyriaus pareigūnai. Šiuo metu skyriuje Ukmergėje dirba penki specialistai.

Į renginį buvo pakviesti ir socialiniai partneriai: socialiniai darbuotojai, policijos, teismų, savivaldybių, švietimo įstaigų, nevyriausybinių organizacijų atstovai, padedantys klystkeliais pasukusiems žmonėms keistis ir nebenusikalsti.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų