Ukmergės PSPC pagerbti ir pasveikinti slaugytojai

Rajono meras su profesine švente pasveikino slaugytojas. Rajono meras su profesine švente pasveikino slaugytojas.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centre (PSPC) praėjusią savaitę paminėta Tarptautinė slaugytojų diena, švenčiama gegužės 12-ąją – pagerbti ir pasveikinti įstaigoje dirbantys slaugytojai.

Iš 160-ies centro darbuotojų 54 yra slaugytojai. Tai – daugiausia šios profesijos atstovų turinti gydymo įstaiga iš visų rajone esančių.

„Ačiū už profesionalumą. Ir toliau dalinkitės savo gerumu, švelnumu, kantrybe ir atjauta su tais, kam labiausiai to reikia. Geros ir gražios šventės. Būkite laimingi ir sveiki“, – į susirinkusiuosius kreipėsi Ukmergės rajono savivaldybės meras Darius Varnas.

Slaugytojo darbą Ukmergėje dirba vien tik moterys. Jas taip pat sveikino Seimo narė Orinta Leiputė, Lietuvos slaugos specialistų organizacijos Vilniaus skyriaus direktorė Žana Andrejeva, Ukmergės rajono savivaldybės tarybos narės Irma Vaitaitienė ir Indrė Kižienė, Ukmergės PSPC Kokybės vadybos specialistė Dangirutė Čekanauskienė.

Darbuotojoms už pasiaukojimą medikų profesijai, nuoširdų ir kilnų darbą įteiktos padėkos. Seimo narė O. Leiputė jomis apdovanojo Aldoną Kalesnikienę ir Jolantą Brazdžionienę. Ž. Andrejeva LSSO vadovybės padėkas įteikė slaugytojoms Vilei Ingaunienei, Onai Krukauskienei, Jūratei Bakučionienei ir J. Brazdžionienei bei biomedicinos technologei Raimondai Žvinienei.

Renginio metu taip pat pasveikintos gražius jubiliejus šiais metais paminėjusios slaugytojos: Virginija Bartkevičienė, Zita Dirsienė, Jolanta Kašauskaitė, Judita Pacevičienė, Birutė Paškevičienė, Žydrė Vytienė ir Gitana Šidlauskienė bei akušerė Rita Ožiūnienė.

Po sveikinimų ceremonijos vyko mokslinė-praktinė paskaita „Alergija – mūsų amžiaus rykštė“.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+5 # jo 2023-05-18 16:11
Vaitaitiene geriau savo vyra priziuretu
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # Regina 2023-05-18 19:29
Gėda PSPC - darbuotojai iki šios dienos dar negavę algų
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # wow 2023-05-18 22:47
kaip gražiai į mera žiūri....net saldu iš foto
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Toj 2023-05-19 08:56
vice mere atbegs...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # skaitytojas 2023-05-19 14:19
tik dvi geriausios darbuotojos yra PSPC
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų