Nauju turgelio paviljonu nusivylė – jame nėra suolų

Daivos Zimblienės nuotr. Prekeiviai rajono vadovams parodė, kad naujame paviljone nėra nei suolų, nei padoraus stogo. Daivos Zimblienės nuotr. Prekeiviai rajono vadovams parodė, kad naujame paviljone nėra nei suolų, nei padoraus stogo.

Pivonijos mikrorajone, prie prekybos centro „Pivonija“ įsikūrusiame turgelyje žmonės prekiauja savo išaugintomis gėlėmis, daržovėmis.

Kai pagaliau bus baigti įstrigusio projekto – skvero prie prekybos centro „Pivonija“ įrengimo – darbai, turgelio prekeiviai turės persikelti į už prekybos centro įrengtą naują prekyvietę.

Bet į ją žmonės keltis nenori, nes prie naujųjų prekystalių nėra suolų. Projekte jie nebuvo numatyti. Yra ir daugiau nepatogumų.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad trečiadienį turgelyje apsilankė ir su prekybininkais bendravo Ukmergės rajono meras Darius Varnas ir vicemeras Eugenijus Kuodelis.

 Rajono vadovams žmonės išsakė priekaištus sakydami, kad laukė naujojo turgelio, nes dabar glaudžiasi ant savo atsineštų kėdučių ir dėžučių. Deja, išvydę naująjį paviljoną, nusivylė, nes prie jo prekystalių nėra suolų, o pusdienį ar ilgiau išstovėti turgelyje – labai sunku.

Pasak gyventojų, paviljone reikalingi ne tik suolai. Reikia taisyti ir stogą – jis per mažas, nuo lietaus apsaugos tik pirkėjus, o kitapus stovintys prekeiviai mirktų lietuje.

Prekeiviai stebėjosi ir paklotomis ažūrinėmis – su tarpais – trinkelėmis. Jų teigimu, tokiame objekte reikalingas tvirtas pagrindas po kojomis. Norėtų, kad prekyvietėje būtų vandens, veiktų tualetas.

Turgelio prekeivius išklausę ir naująją prekyvietę apžiūrėję rajono vadovai pažadėjo ieškoti būdų problemoms išspręsti. „Pirmiausia pasirūpinsiu, kad naujojoje prekyvietėje atsirastų suolai. O vėliau žiūrėsime, ką galime padaryti su stogeliu nuo lietaus“, – kalbėjo meras.  

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+10 # Rimas 2023-05-23 11:10
Kas darė projektą? Surasti atsakingus. Kaip gali nebūti suolų, ar jie visiški kosmonautai?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+8 # Xe 2023-05-23 11:24
Kaip visada Ukmergėje viska daro pro kita gala. Posakis: 9 kartus pamatuok - 10 kirpk...Ukmergeje virsta: 9 kartus kirpk - o 10 karta visvien nepamatuok. :D :D :D

Ant tiek visur daroma chaltura,kad slykstu ziureti. :-x :-x :-x

Negi darant projekta sunku viska apgalvoti,pasitarti ir bent jau atsiremti i elementaria logika??? Kodel pirma reikia padaryti kokia nesamone - o po to viska perdarineti???

Amzinos renovaciju renovacijos... Valdisku pinigu plovimas.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # Хе 2023-05-23 12:08
Is Ukmerges nesamoniu skilties: Naujos autobusu stoteles,kurios nesaugo nei nuo lietaus,nei nuo sniego,nei nuo vejo.

Kam tokias reikejo statyti??? Kad butu ant ko reklamas kabinti???
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Pasiliškis 2023-05-24 06:22
Visi mikrorajonai turi turgelius, o Pašilė ne. Tikrai atsirastų kas ką parduotų, būtų kam ir pirkti.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # Ir vis 2023-05-24 20:16
Foto namu kelia idomu kas leidimus suteikia
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų