Asfaltuos Vaitkuškio gatvę

Dainiaus Vyto nuotr. Vaitkuškio gatvė. Dainiaus Vyto nuotr. Vaitkuškio gatvė.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija skyrė beveik 350 tūkst. Eur finansavimą Pašilėje esančios Vaitkuškio gatvės rekonstrukcijai.

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia, kad lėšos yra skirtos rajono verslo plėtros sąlygoms gerinti, ministerijai teigiamai įvertinus mūsų teiktą paraišką.

Strateginio planavimo, investicijų ir verslo plėtros skyrius buvo pateikęs paraišką viešosios susisiekimo infrastruktūros, vedančios į Pašilėje įsikūrusią UAB „Ukmergės pramonės parkas“, sutvarkymo darbams finansuoti.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija iš 23-ijų gautų finansavimą skyrė 8-ioms daugiausia balų surinkusioms paraiškoms. Tarp jų – Ukmergės.

Gautomis lėšomis planuojama kapitališkai suremontuoti 430 m ilgio Vaitkuškio gatvės ruožą. Šalia bus įrengtas pėsčiųjų takas, atnaujinti lietaus nuotekų tinklai, įrengtos kabelinės elektros linijos ir LED šviestuvai.

Šiuo metu rengiamas techninis projektas, vėliau bus skelbiamas rangos darbų pirkimas. Darbus planuojama atlikti iki šių metų pabaigos.

Rajono savivaldybės pranešime skelbiama, kad UAB „Ukmergės pramonės parkas“ planuoja vykdyti verslo plėtrą – statys naują gamybinį pastatą, sukurs naujų  darbo vietų. Šiai ir kitoms šalia esančioms įmonėms susisiekimo klausimas labai svarbus. Šiuo metu gatvė nesaugi lengvajam transportui, o juo labiau sunkiasvoriai technikai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+9 # Vasara 2023-06-05 20:46
O gal pramonės parkas savo pagrindinį įvažiavimą patys pasitvarkyt galėtų? Baisu žiūrėti, duobė ant duobės, neseniai palopė ir tiek. Bent kiek duotų visuomenei. Nebe tie laikai, kad reikėtų džiaugtis, kad darbą turi. Atsakingos įmonės prisideda ir prie bendro gėrio.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų