Spausdinti šį puslapį

Į viršų užkėlė, o į apačią – jau nešte

Į viršų užkėlė, o į apačią – jau nešte Į viršų užkėlė, o į apačią – jau nešte

Į redakciją kreipėsi moteris, primindama skaudžią rateliuose judančių neįgaliųjų problemą.

Moteris buvo atvykusi į Ukmergės kultūros centre eksponuojamą parodą. Į antrame aukšte esančią galeriją darbuotojai ją užkėlė keltuvu. Tačiau žemyn jau nunešė keturi vyrai.

„Jie komentavo, kad dažnai stringa tas daiktas. Sakė kad buvo prašomas liftas, bet nupirko šį „stebuklą“.

Kažin kokie politikai tam darė įtaką“, – svarstė moteris.

Ukmergės kultūros centro direktorė Rasa Graužinienė apgailestavo, kad įstaigoje sumontuotas keltuvas tikrai dažnai stringa. Sugedęs jis ir dabar. Dėl to situacija ypač stresinė, nes savaitgalį Kultūros centre įsikurs rinkimų apylinkė. „Tikiuosi, kad visi neįgalieji pasinaudojo teise ir balsavo namuose“, – kalbėjo apie neveikiantį keltuvą rinkimų apygardą jau informavusi direktorė.

Pasakojo, kad keltuvas centre buvo įrengtas vieno iš pastato renovacijos etapų metu. Jei veiktų, mano, viskas būtų gerai, nes liftą įrengti būtų buvę per daug brangu.

Deja, renovaciją itin prastai atliko dabar jau bankrutavusi „Izobara“. „Šis keltuvas – „Izobaros“ baisus palikimas. Jis nuolat stringa ir visada mūsų vyrai turi padėti nešti neįgaliuosius“, – kalbėjo direktorė. Dėl nekokybiškų darbų įmonei bandė reikšti pretenzijas, tačiau įsitikino, kad bankrutavus įmonei, tai beviltiška.

Pasak R. Graužinienės, artimiausiu metu paaiškės, ar keltuvą remontuos, ar dėl labai brangių detalių labiau apsimoka pirkti naują.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)