Spausdinti šį puslapį

Pėsčiųjų takas – žiauriai nuniokotas

Gedimino Nemunaičio nuotr. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė pasakojo su šeima neseniai išėjusi pasivaikščioti palei Šventąją  dviračių ir pėsčiųjų taku. Aplinka graži, tačiau atkreipė dėmesį, kad takui jau reikalinga rimta priežiūra.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė apgailestavo, kad dviračių takas yra žiauriai suniokotas. Labiausiai – jo tvora, kurią jau reikia keisti. Tvoros stulpeliai yra išjudinti iš betono, reikia keisti kuoliukus ir patį vielos tinklą. Taip pat reikės atnaujinti, atstatyti bei restauruoti suolus ir kitus medinius statinius.

Kaip tik šiuo metu skaičiuojama sąmata ir sutvarkyti taką bus rengiamas viešasis pirkimas.

„Tenka tik apgailestauti, kad piktavaliai žmonės nevertina ir nesaugo miesto viešosiose erdvėse esančio mūsų visų turto. Dviračių takas niokojamas kasmet, o pastaraisiais metais – ypač“, – sakė seniūnė.

Z. Pečiulienė apgailestavo, kad dėl šių nenumatytų darbų kur nors kitur seniūnijos biudžeto išlaidas teks mažinti. O darbų numatyta daug ir reikalingų. Vienas tokių – žaidimų aikštelė kareivinių miestelyje. Ją reikės apšviesti, nutiesti takus. Tikimasi, kad šie planai nesusitrukdys.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)