Spausdinti šį puslapį

Nugriovus paviljoną liko be pastogės

Keleiviams paviljono teks palaukti. Gedimino Nemunaičio nuotr. Keleiviams paviljono teks palaukti. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Į redakciją paskambinusi ukmergiškė teiravosi, ar Pivonijos mikrorajone esančioje autobusų stotelėje bus pastatytas paviljonas. Merkiant lietui, kurio šiemet tikrai netrūksta, keleiviams laukti autobuso labai nepatogu.

Pivonijos mikrorajone stotelė be jokios pastogės liko, kai šią vasarą buvo nuverstas senas medinis paviljonas. Jis priklauso privatiems asmenims – buvo sujungtas su kiosku. Verslininkai seną nusidėvėjusį statinį šiemet nugriovė, o jo vietoje išduotas leidimas naujo prekybos paviljono statybai.

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė gyventojus nuramino, kad priedanga keleiviams bus pastatyta. Savivaldybės administracijai dėl to parašė prašymą. Prašo 3000 eurų. Šis klausimas dėl lėšų skyrimo naujam stotelės paviljonui turėtų būti svarstomas rajono tarybos posėdyje.

Paviljonas turėtų būti kaip ir kiti mieste – stiklinis. Tiesa, seniūnė apgailestauja, kad nemažai tokių Ukmergės stotelėse buvo išdaužyti. Jų šonus teko užtvirtinti faneros lapais. Viliasi, kad mieste pastačius daugiau stebėjimo kamerų panašūs chuliganizmo atvejai liausis. Gal tuomet vietoje faneros vėl bus įstatyti stiklai.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)