Spausdinti šį puslapį

Geriausias būdas gauti energijos

Grįžę iš darbo jaučiatės siaubingai pavargę? Tenorite atsisėsti, užsikelti kojas ant stalo ir tuoj pat užmigti? Norėtumėte smagiai pasivaikščioti greitu žingsniu arba pusvalandį pabėgioti, tačiau visiškai neturite tam energijos? Ar tai turėtumėte priimti kaip neišvengiamą senėjimo proceso etapą?

Tikrai ne. Vienas iš būdų yra pradėti vartoti energijos suteikiantį produktą – kofermentą Q10. Vis daugiau žmonių, ypač vyresnių nei 40 metų amžiaus, jį vartoja nuolat, teigdami, jog jis sugrąžina prarastą energiją.

***

Tai – visiškai natūralus būdas gauti papildomą pliūpsnį energijos. Priešingai nei ženšenis ar kava, kurie padeda atsigauti stimuliuodami centrinę nervų sistemą, kofermentas Q10 yra neatskiriama organizmo energijos apykaitos dalis. Ši medžiaga patenka į ląsteles tuomet, kai riebalus, angliavandenius ir baltymus reikia paversti grynąja energija.

Jis užtikrina papildomą ilgai neblėstančios energijos kiekį, „įkrauna“ ląsteles, padėdamas joms atlikti savo darbą.

***

Preparatas ypač naudingas intensyviai sportuojantiems žmonėms: atsiranda jėgų treniruotis ilgiau ir atsigauti greičiau.

Nepamiršti jo turėtų ir nuo dantenų ligų kenčiantys žmonės. Tačiau pradėjus vartoti šios maistinės medžiagos maisto papildus, kraujavimas liaujasi, o dantenų spalva vietoj ryškiai raudonos vėl tampa sveikai rausva.

Daugybė mokslinių tyrimų įrodė, jog sergančių širdies ligomis žmonių, kurie vartojo kofermentą Q10, būklė itin pagerėjo: mažiau skauda krūtinę, nesijaučia pavargę, širdis plaka stipriau ir jie turi kur kas daugiau fizinės jėgos.

Širdies ligomis sergančių žmonių širdies raumenyje pastebimas sumažėjęs kofermento Q10 kiekis.

Sergantys periodontitu žmonės širdies ligomis suserga aštuonis kartus dažniau nei kiti. Akivaizdu, jog ligotose dantenose esančios kenksmingos bakterijos gali patekti į širdį per kraujotaką. Atrodo, kad kofermentas Q10 yra labai svarbus, siekiant lokaliai apsaugoti abi šias organizmo vietas.

***

Tyrimų rezultatai rodo, kad kofermentas Q10 gali būti vartojamas ir kovojant su hipertenzija. Padidėjęs kraujo spaudimas gali būti kontroliuojamas pasitelkus šią maistinę medžiagą.

Yra daugybė vyrų nevaisingumo priežasčių, tačiau kai kuriais atvejais gali būti naudingas kofermentas Q10. Jis turi teigiamą poveikį vyrams, sergantiems atenospermija, kuomet jų spermos ląstelių judrumas yra sumažėjęs.

***

Kofermentas Q10 yra kur kas daugiau nei tik energijos suteikiantis maisto papildas. Jis yra gyvybiškai svarbus sveikatai ir padeda žmogaus organizmui tinkamai funkcionuoti. Joks kitas šiuo metu rinkoje siūlomas energijos suteikiantis produktas nepasižymi visais šiais privalumais.

„Bio-Quinone Q10“ mokslininkai oficialiai išrinko tarptautiniu klinikiniams tyrimams naudojamu Q10 standartiniu produktu. Jo sudėtyje yra ir kofermento Q10, ir vitamino C, padedančio mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, palaikančio normalią energijos apykaitą.


Gali būti aktualūs vitaminai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)