Spausdinti šį puslapį

Dėkojo savo gydytojai

Į redakciją paskambinusi Gražina pasidalijo savo ligos istorija, o medikams turėjo ir priekaištų, ir pagyrimų.

Jau garbaus amžiaus 85-erių metų sulaukusi ukmergiškė pasakojo, kad neseniai būnant namuose ją sukaustė didžiulis nugaros skausmas. Stovėjo tarytum suparalyžiuota – skaudėjo taip, kad negalėjo nė žingsnio žengti.

Moteris tikina vaistų nuo skausmo namuose neturėjusi, tad paskambino greitosios medicininės pagalbos numeriu. Išdėstė savo problemą, bet medikai paaiškino, kad dėl tokių nusiskundimų, jie nevažiuos. Esą, jei galit bent kiek paeiti, keliaukit į polikliniką. 

Tačiau pasiskambinus į poliklinikos registratūrą Gražinai buvo paaiškinta, kad jos šeimos gydytoja atostogauja, o pas kitą nėra numeriukų.

„Man akys nušvito, kai po atostogų grįžo šeimos gydytoja Alma Zaronskienė. Ji paskyrė vaistų ir skausmai liovėsi“, – pasakojo pacientė. Džiaugėsi profesionalios pagalbos iš savo gydytojos sulaukianti ne pirmą kartą – labai pagelbėjo jai ir parenkant vaistus nuo spaudimo. Anksčiau, pasakojo, gyvenusi kitame rajone, lankėsi kitoje gydymo įstaigoje ir ten vaistų nuo kraujospūdžio medikai jai niekaip nepritaikydavo – išrašydavo tokius, kad spaudimas „šokinėjo“, o sveikata visai sušlubavo. Ukmergėje viskas pasikeitė.

Moteris už tai dėkinga ir savo šeimos gydytojai Almai Zaronskienei ir draugei, dirbančiai slaugytoja, – Editai Stakauskienei.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Susiję įrašai (pagal žymę)