Pasitarime – ir apie akciją „Nedelsk“

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Ukmergės rajono savivaldybės administracijos vadovų, skyrių vedėjų ir seniūnų pasitarime praėjusią savaitę aptarti bendri rajono klausimai, problemos, pateikta informacija apie artimiausius renginius, kuriuose laukiami seniūnijų socialiniai darbuotojai.

Pasitarime dalyvavusi Ukmergės moterų klubo „Gaja“ pirmininkė Valentina Vaičiūnienė paprašė seniūnų paraginti 50–70 metų amžiaus ukmergiškes pasinaudoti akcija „Nedelsk: krūties vėžio prevencija“ ir pasitikrinti krūtis.

„Rūpinimasis savo sveikata vis dar nėra moterų prioritetas, ypač gyvenančių kaime. Mažai jų vyksta į mūsų klubo organizuojamas mamografines patikras Vilniaus nacionaliniame vėžio institute.

Galime atvykti į bet kurią rajono vietą ir susirinkti moteris šiai kelionei į Vilnių. Vienu metu jų galime nuvežti ne daugiau kaip 19. Medikai jas patikrintų be eilės“, – kalbėjo V. Vaičiūnienė.

Norinčioms pasitikrinti moterims reikia turėti asmens dokumentą ir šeimos gydytojo siuntimą, o registruotis reikėtų telefonu 8 610 15746.

Artimiausia organizuojama mamografinė patikra – kovo 6 d.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų