Ligonių lankytojai nepriimami

Dėl koronaviruso Ukmergės ligoninėje ribojamas stacionare gulinčių ligonių lankymas.

Apie tai, kad nuo pirmadienio ligonių lankyti negalima, informuoja skelbimai ant įstaigos durų.

Ukmergės ligoninės vyr. gydytojo pavaduotoja medicinai Marija Švedienė sakė, kad tokių veiksmų imtasi vadovaujantis Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijomis.

Gal ligoninėje atšaukiamos ir planinės operacijos?

Pasak pavaduotojos, to tikrai nėra. Jei Ukmergėje ir atsirastų COVID-19, į mūsų ligoninę užsikrėtusieji tikrai nebūtų guldomi.

Taip pat pavaduotoja paragino gyventojus laikytis skelbiamų nurodymų ir grįžus iš plačiai minimų šalių, kuriose daug sergančiųjų, sunegalavus nesugalvoti eiti pas medikus, o skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

M.Švedienė taip pat atkreipė dėmesį į higienos laikymąsi, rankų plovimą ir dezinfekavimą. Minėjo, kad įstaigos koridoriuose yra pakabintų dezinfekavimo skysčių buteliukų. Tikrai nepastebėjo, kad šis dabar deficitu tapęs skystis būtų vagiamas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų