Dezinfekuojamos Ukmergės gatvės

Dainiaus Vyto nuotr. Ukmergės gatvėse – dezinfekavimo darbai. Dainiaus Vyto nuotr. Ukmergės gatvėse – dezinfekavimo darbai.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Bendrovė „Ukmergės keliai“ pradėjo Ukmergės miesto gatvių ir šaligatvių dezinfekavimą.

Įmonės vandovežis, į kurio cisterną telpa 8 kubiniai metrai skysčių, nuo 14 valandos vandeniu su dezinfekcinėmis priemonėmis purškė Kauno, Vilniaus ir Vytauto gatves. Per šį vakarą ir naktį planuojama dar apvažiuoti Jaunimo, Gedimino, Klaipėdos, Miškų, Ramygalos ir kitas gatves.

„Pirmiausia dezinfekuoti pradėjome gatves su asfalto danga. Jas apvažiavę dirbsime kitose, neasfaltuotose. Darbai vyksta labai intensyviai. Nepertraukiamai planuojame dirbti ir naktį, ir šeštadienį, jei reikės – dar ir pirmadienį. Tik sekmadienį bus poilsio diena“, – sakė bendrovės „Ukmergės keliai“ projektų vadovas Robertas Paulauskas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

-5 # Mantas 2020-03-31 15:06
Po dezinfekavimo neįmanoma kvėpuoti šiose gatvėse, nes labai intensyviai smirda chloru. Užjaučiu šiose gatvėse gyvenančius žmones. Dezinfekavimui galėtų pasirinkti kitas medžiagas ir nenuodyti žmonių. Vilniuje atliekama protingiau.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Klausimas 2020-03-31 15:27
O po tokios gatvės dezinfekcijos medžiai liks gyvi? :sad:
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-6 # ROJUKAS ex 2020-03-31 18:39
Kodėl visi tą sekmadienį įsikandę kaip poilsio dienelę??! Baudžiavos laikai seniai baigėsi ir net kaimuose minimum žmonių gyvena. Taigi nebereikia būtent savaitgalio poilsiui. N tarnybų dirba 7/24 o čia vis reikšmingas sekmadienis. Čia elementari psichologija - padirbėjam su savo vidumi PROTINGAI PAMĄSTOM ir viskas ok būtų.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų