Balandžio 30 dienos statistika

Sveiki, ukmergiškiai. Baigiasi karantininis balandžio mėnuo.

Paskutinė jo diena Ukmergei–

gera, netgi, sakyčiau, labai. Šįryt dalyvavome Vyriausybės rengiamoje spaudos konferencijoje. Pakako vos kelių minučių tiesioginio eterio, kad patektume į pagrindinius šalies internetinius portalus ir visiems ištransliuotume gerąją žinią ir taip atgautume savo miesto „gerąjį vardą“, kurį trumpam iš mūsų buvo atėmusi COVID-19 infekcijos pandemija. Pirmieji įkritome į jos duobę, pirmieji ir išlipame.

O gerų žinių turime išties nemažai. Šiandien pasveikusiųjų nuo COVID-19 sąrašą papildė dar 4 žmonės. Taigi, iš viso jau turime 60! Tarp pasveikusiųjų – net 30 Ukmergės ligoninės darbuotojų. Pastarąsias 11 parų Ukmergės rajono gyventojams nenustatoma naujų patvirtintų ligos atvejų. Išlieka tas pats skaičius: 88. Jei iš jo atimsime pasveikusius (60) ir mirusius (8), su COVID-19 infekcija vis dar galinėjasi 20 ukmergiškių.

Pasveikusiems linkiu stiprios sveikatos, o sergantiems – kuo greičiau pasveikti. Nuoširdžiai užjaučiu šios pandemijos metu artimųjų netekusius žmones.

Šiandien Ukmergės mobiliajame patikros punkte patikrinta 40 žmonių. Iš jų 1 užregistruotas Karštosios koronos linijos trumpuoju telefonu 1808. Iš laboratorijos laukiame atsakymų dėl paimtų 80 ėminių. Iš viso per mėnesį (nuo kovo 30 d. iki balandžio 30 d.) punkte jau patikrinti 1192 asmenys.

Artėjant saulėtam ir šiltam šventiniam savaitgaliui noriu visiems palinkėti ramaus poilsio ir geros nuotaikos. Gerai įvertinkite savo poreikius, tiek sušvelninus karantiną, tiek artėjant Motinos dienai. Judėjimas tarp savivaldybių šį savaitgalį nebus ribojamas, kaip tai buvo padaryta Velykų savaitgalį. Bet rekomendacija nelankyti vyresnio amžiaus artimųjų – išlieka. Karantino reikalavimai nepasikeitė: nepamirškite laikytis saugaus atstumo vienas nuo kito, dėvėkite apsaugines veido kaukes, vienkartines pirštines.
Būkite ir likite sveiki!

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Komentarai  

0 # ! 2020-05-02 12:33
Visus miesto autobusu marsrutus grazinkit atsilupeliai! Turgus atsidaro,kirpyklos atsidare,tuoj poliklinika atsidarys,reikia ir i bankus nuvykti,o miesto autobusai vos keli vaziuoja.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų