Ukmergėje – naujas koronaviruso atvejis

Po kelių savaičių pertraukos turime naują užsikrėtimo koronavirusu atvejį Ukmergėje.

Ukmergės  rajono savivaldybė pranešė, kad liepos 8 dieną savo namuose nukritęs nuo laiptų mirė ukmergiškis, o po mirties atlikus privalomą tyrimą dėl COVID-19 infekcijos nustatyta, kad vyras buvo ja užsikrėtęs.

Penktadienį gavus mirusiajam atlikto COVID-19 tyrimo rezultatus, nedelsiant buvo nustatytas asmenų, turėjusių artimą sąlytį su juo, ratas. Visi šie žmonės 2 savaites turės praleisti saviizoliacijoje.

Pasak velionio artimųjų, jokių COVID-19 infekcijos simptomų jis nejautė ir iki nelaimingo atsitikimo jautėsi gerai. Tą patį artimieji patvirtino ir apie save.

Pastarasis atvejis yra 92-asis bendroje Ukmergės rajono gyventojams patvirtintų šios infekcijos atvejų statistikoje. Iš visų sirgusių ukmergiškių 82 pasveiko ir 9 mirė.

Ar šis ukmergiškio mirė nuo koronaviruso ar jo mirties priežastis yra kita, paaiškės tik atlikus teismo medicinos ekspertizę. Tik sulaukus jos išvadų Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) tinklalapyje pasirodys oficiali informacija apie šį koronaviruso atvejį Ukmergėje.

„Nuoširdžiai užjaučiame velionio artimuosius ir linkime jiems stiprybės. O visų ukmergiškių norime paprašyti saugoti save ir savo artimuosius. Klastingas virusas, kaip matyti, iš mūsų šalies dar nepasitraukė, vis dar fiksuojami nauji susirgimo atvejai“, – savo feisbuke paskelbė rajono savivaldybė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+3 # BOMBERIS 2020-07-11 09:43
Jeigu mirė nukritęs nuo laiptų, tai aišku, kad mirties priežastis-koronavirusas. O kaipgi kitaip? Idiotai...
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-3 # nulis 2020-07-12 11:38
Visu pirma,užfiksuota ne mirtis,o ligos atvejis.O liga rasta apžiūrint dėl kitos priežasties mirusi žmogų.Gal pirma reikia geriau suprasti,ką skaitai?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Klausimas 2020-07-17 12:31
Kodel mirus zmogui ligonineje yra klausiama artimuju ar galima uzrasyti kad jis mire nuo koronaviruso. Artimieji nesutinka, tada tycia pradeda visokius tyrimus ir neatiduoda lavonu. Vienu zodziu nori pasiimt greitai artimaji dek parasa kad sutinki kad mire nuo koronaviruso
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų