Spausdinti šį puslapį

Skiepai – policijos pareigūnams ir administracijos direktoriui

„AstraZeneca“ vakcina nuo koronaviruso pasiskiepijo rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas ir savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas. „AstraZeneca“ vakcina nuo koronaviruso pasiskiepijo rajono policijos komisariato viršininkas Saulius Kazlauskas ir savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai šią savaitę sulaukė pirmųjų skiepų nuo COVID-19.

Pirmadienį buvo paskiepyti 25 pareigūnai. Pavyzdį parodė rajono policijos komisariato vadovai – viršininkas Saulius Kazlauskas, Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus, Veiklos skyriaus viršininkė Inga Malinauskienė.

Visi pareigūnai paskiepyti „AstraZeneca“ vakcina.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad iš viso pageidavimą skiepytis pareiškė 80 proc. Ukmergės policijos kolektyvo narių.

Nuo COVID-19 pirmadienį paskiepytas ir savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas. „Pasiskiepijau ir aš „AstraZeneca“ vakcina. Procedūra paprasta, neskausminga. Jaučiuosi puikiai. Raginu ir jus visus neabejoti, pasiskiepyti ir taip apsaugoti save bei aplinkinius“, – teigė skiepą gavęs administracijos direktorius.

Sveikatos apsaugos ministras praėjusią savaitę savo įsakymu atnaujino skiepijimo prioritetų sąrašą – įtraukė ne tik šalies vadovus, Vyriausybės, Seimo narius, bet ir savivaldybių merus ir administracijų direktorius.

Ukmergės rajono meras Rolandas Janickas dabar negali skiepytis nuo COVID-19, nes jam neseniai atlikta vakcinacija nuo erkinio encefalito. Jis pasiskiepyti nuo koronaviruso galės po trijų savaičių.

Farmacijos kompanija „AstraZeneca“ antradienį informavo, kad vakcina nuo COVID-19, kurią ji sukūrė kartu su Oksfordo universiteto mokslininkais, turi naują pavadinimą – „Vaxzevria“. Nuo šiol jis bus nurodomas vakcinos charakteristikų santraukoje, pakuočių lapeliuose, vakcinacijos įrašuose ir kituose dokumentuose.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)