Spausdinti šį puslapį

Ugdymo įstaigose – nauji užsikrėtimai

Savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro duomenimis, praėjusią savaitę rajono ugdymo įstaigose COVID-19 liga susirgo 13 moksleivių ir 5 darbuotojai.

Patvirtinti pavieniai atvejai skirtingose mokyklose: po du – Antano Smetonos ir Siesikų gimnazijose, Senamiesčio ir Dukstynos pagrindinėse mokyklose, Pašilės ir „Šilo“ progimnazijose, vienas – Užupio pagrindinėje mokykloje. Dėl šių atvejų izoliuotas vienas mokinys.

Taip pat pradėtas tirti atvejis Jono Basanavičiaus gimnazijoje ir du – Veprių mokykloje-daugiafunkciame centre.

Ikimokyklinėse įstaigose susirgimų tarp ugdytinių nefiksuota, bet nustatyti tarp darbuotojų: po vieną Veprių mokykloje, Siesikų ir  Taujėnų gimnazijose, lopšeliuose-darželiuose „Vaikystė“ ir „Saulutė“. Dėl šių susirgimų izoliuoti iš viso 9 vaikai.

Iš viso Ukmergėje dabar nustatyta daugiau kaip 4 384  atvejai. Statistiškai serga 157 gyventojai. Nuo COVID-19 ligos mirė 94 ukmergiškiai.

Ukmergės rajono savivaldybės 14 dienų sergamumo COVID-19 liga 100 tūkst. gyventojų rodiklis – 602 (Lietuvos sergamumo rodiklis – 765).

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)