Tokia operacija Ukmergės ligoninėje – pirmoji

Medikai darbuojasi operacinėje. Medikai darbuojasi operacinėje.

Vasario 28 d. Ukmergės ligoninėje atlikta unikali operacija.

Pirmą kartą ligoninės chirurgai Nikas Samuolis ir Milda Povilavičienė sėkmingai atliko minimaliai invazinį, lazerinį hemorojaus ir pilonidinės cistos gydymą, panaudodami daugiažiedį šviesolaidinį zondą „Infinite Ring“.

Patirtimi ir praktiniais patarimais pasidalino lazerinės proktologijos ekspertas, „Northway“ medicinos centro Vilnius chirurgas Deividas Narmontas.

Pasak Ukmergės ligoninės vyriausiojo gydytojo Rimvydo Civilkos, per šias chirurgines operacijas su „neoV1470“ lazeriu naudojamas „Infinite Ring“ šviesolaidinis zondas. Tai – šiuo metu pažangiausias ir inovatyviausias gydymo metodas, naudojamas lazerinėje proktologijoje.

„Lazerio energija unikaliai paskirstoma daugiažiede cilindrine emisija, o tai užtikrina švelnesnį ir tolygų energijos poveikį į audinius, mažesnę galimų komplikacijų tikimybę, greitesnį gijimą“, – pasakojo ligoninės vadovas.

Pasak jo, po tokios operacijos pacientas iškart gali vaikščioti, grįžti į darbą ir tęsti kitą įprastą veiklą.

Šį metodą naudoja žymiausios pasaulio klinikos.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+7 # Rūta 2023-03-07 14:46
Šaunuoliai, aukštas lygis
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # Ukmergietis 2023-03-07 15:01
Labai gerai, nereiks važiuot pas privatininkus ir mokėt 1000eur, pažystamam Baltijos Amerikos klinikoj tokia operacija 1400 eur kainavo
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # Vietinis 2023-03-07 21:28
Venas operuoja su lazeriu, dabar ir hemorojų pradėjo, gerai kad.neatsilieka nuo naujovių,smagu kad Ukmergė turi gerus chirurgus
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų