Jaunasis kulinaras tapo nugalėtoju

Rokas Galvonas. Rokas Galvonas.

Šešiolikmetis taujėniškis Rokas Galvonas tapo internetinio kulinarinio realybės šou „Virtuvės mitų griovėjai“ skelbto projekto nugalėtoju.

Projekte savo sugebėjimus demonstravo 4 dalyviai. „Jie parodys, kaip pasigaminti saldžiausią pyragą be miltų ir cukraus ar patiekalą, kuris sužavės net reikliausią gurmaną“, – šitaip dalyvius pristatė projekto rengėjai. Jo stebėtojai buvo kviečiami kasdien balsuoti už labiausiai patikusį dalyvį.

„Šūkis virtuvėje: „Įmantriai, gražiai, įdomiai!“ Moksleivis vaikinas, kuris mėgsta gaminti, yra retas radinys. Tačiau čia vieną tokį turime! Rokas – Taujėnų pažiba. Prie jo patiekalų nusidriekia eilės ragautojų. Išradingasis šešiolikmetis jau svajoja apie „Michelin“ žvaigždutes, o ankstyvą pavasarį našlaičių desertams randa taip greitai, kaip jo klasės draugai suskaičiuoja iki penkių!“ – taip projekte buvo pristatytas Rokas.

„Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) vasaros terasos atidaryme VMG vadovas Alfas Ivanauskas taujėniškiui įteikė prizą, kuris Rokui suteiks šansą tapti VMG komandos dalimi. Tai – asmeninė rubrika žurnale „Verdu ir kepu“ iki pat metų pabaigos. Naujoji Roko rubrika pasirodys artimiausiame žurnalo numeryje.

„Ukmergės žiniose“ neseniai rašėme, jog jaunajam kulinarui teko kreiptis į teismą, kad, dar nesulaukęs pilnametystės, galėtų steigti savo įmonę. Tokiu atveju būtina kreiptis dėl nepilnamečio pripažinimo veiksniu – emancipacijos.

Ukmergės rajono apylinkės teisme neseniai įvykusiame posėdyje buvo priimtas sprendimas R. Galvoną pripažinti emancipuotu.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)

Komentarai  

0 # olruqehitiku 2019-10-11 18:18
Amoxicillin 500mg Capsules: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxicillin No Prescription ypq.npqv.ukzinios.lt.ppt.gz http://mewkid.net/buy-xalanta/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # ujuzonurhevu 2019-10-11 19:04
Amoxicillin 500mg: http://mewkid.net/buy-xalanta/ 18 qnt.teyy.ukzinios.lt.rrf.pr http://mewkid.net/buy-xalanta/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # owucerub 2019-10-11 19:33
Buy Amoxicillin Online: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxicillin No Prescription tjr.kvvs.ukzinios.lt.rvg.zi http://mewkid.net/buy-xalanta/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # etocuyogin 2019-10-11 19:59
Buy Amoxicillin: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxil Dose For 55 Pounds jje.ptfa.ukzinios.lt.uck.td http://mewkid.net/buy-xalanta/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # ixuretafjoko 2019-10-11 20:25
Amoxil: http://mewkid.net/buy-xalanta/ Amoxicillin No Prescription yjv.gbqa.ukzinios.lt.oew.at http://mewkid.net/buy-xalanta/
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų