Spausdinti šį puslapį

Rinks geriausius darbuotojus

Rinks geriausius darbuotojus. Gedimino Nemunaičio nuotr. Rinks geriausius darbuotojus. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerija skelbia tradicinį geriausių socialinių darbuotojų konkursą.

Jo metu visų šalies socialinių paslaugų įstaigų, nevyriausybinių organizacijų, savivaldybių, seniūnijų, bendruomenių atstovai bei gyventojai gali teikti savo kandidatą ar kandidatus geriausio socialinio darbuotojo vardui pelnyti.

Nugalėtojai renkami 6 skirtingose nominacijose pagal klientų grupes: už darbą su vaikais, senjorais, neįgaliaisiais, šeimomis, bendruomene bei už darbą su patiriančiais krizę. Nugalėtojus išrinks ministerijos sudaryta vertinimo komisija.

„Socialiniai darbuotojai – žmonės, kurių dėka keičiasi likimai, ir keičiasi į gera. Daug pastangų, moralinės stiprybės, kantrybės, o kartais ir atlaidumo reikalauja jų darbas. Dažnas greitas kritikuoti, tačiau pamačius iš arti, kaip nelengva įvairiose situacijose rasti teisingą kelią, geriausią patarimą, kaip sunku būti atsakingam už kitų žmonių gyvenimus, suprantame, kaip svarbu yra ir socialinių darbuotojų pašaukimas, ir nuolatinis įgūdžių tobulinimas,“ – sako socialinės apsaugos ir darbo ministrė Algimanta Pabedinskienė.

Šiuo konkursu, anot jos, norima paskatinti žmones pastebėti aplink save teigiamus pavyzdžius, pasidalinti vertinga patirtimi.

„Geriausio socialinio darbuotojo“ vardą pelniusieji iškilmingo renginio metu bus apdovanoti aukščiausiu ministerijos įsteigtu apdovanojimu – „Gerumo Žvaigžde“ ir ministrės A. Pabedinskienės padėkos raštais.

Savo kandidatūras galima teikti nuo 2016 m. rugpjūčio 1 d. iki rugsėjo 2 d. adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (laiško temos laukelyje įrašykite „Geriausio socialinio darbuotojo rinkimai“). Konkurso atrankos kriterijus galima rasti ministerijos interneto svetainėje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)