Spausdinti šį puslapį

Apdovanotos aktyviausios pirtininkės

Marijona Nazimova, Vanda Bisturienė ir Valentina Aleksandričeva. Marijona Nazimova, Vanda Bisturienė ir Valentina Aleksandričeva.

Praėjusią savaitę išrinktos ir apdovanotos aktyviausios Ukmergės rajono savivaldybės viešosios pirties lankytojos.

Marijonai Nazimovai, Vandai Bisturienei ir Valentinai Aleksandričevai įteiktos Auksinio nario korteles.

Minėtos moterys nuo pat pirties atidarymo ypač aktyviai naudojasi šiomis paslaugomis, apsilankydamos pirtyje kiekvieną savaitę. 

Auksinio nario korteles, suteikiančias galimybę išsimaudyti ir nemokamai, pirtininkėms įteikė Ukmergės rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktorė Vaida Puodžiūnienė.

Kodėl apdovanotos tik moterys? V. Puodžiūnienė sako, kad labai aktyvių vyrų, pirties malonumais besimėgaujančių kiekvieną savaitę, neatsirado.

„Gal vyrus ne visada ir žmonos išleidžia“, – juokavo direktorė.

Ukmergės rajono savivaldybės viešoji pirtis buvo atidaryta praėjusių metų gruodį. Kiekvieną mėnesį joje apsilanko apie 220 lankytojų.

Pastebima, kad pirtininkų srautas nebuvo labai sumažėjęs net ir vasarą.

Vyrai nuo vidurdienio iki 20 valandos laukiami ketvirtadieniais ir šeštadieniais, moterys – trečiadieniais ir penktadieniais.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)