Ukmergiškė svajonės siekia ir televizijoje

Kotryna šou „Aš – superhitas“ atidarymo metu. tv3.lt/Ruslano Kondratjevo nuotr. Kotryna šou „Aš – superhitas“ atidarymo metu. tv3.lt/Ruslano Kondratjevo nuotr.

Naujame TV3 muzikiniame realybės šou „Aš – superhitas“ dalyvauja ir 19-metė ukmergiškė Kotryna Šemetaitė. Kartu su kitais šou dalyviais mergina varžosi dėl pagrindinio prizo – 10 tūkst. eurų.

„Dėl savo svajonės esu pasiruošusi nugriauti visus kalnus ir patraukti į šalį visus man trukdančius žmones“, – prisistatydama šou žiūrovams, sako Kotryna. Ji dainuoja nuo mažens, Ukmergėje žinoma kaip įvairių konkursų, koncertų dalyvė. 2015 m. tapo „Ukmergės talentų“ nugalėtoja.

Antano Smetonos gimnaziją pernai baigusi mergina šiuo metu Lietuvos edukologijos universitete studijuoja muzikos pedagogiką.

Prieš mėnesį prasidėjusiame realybės šou į kovą įsitraukė dešimt dalyvių, kurių kas savaitę mažėja. Kaip jie gyvena uždarose patalpose, ką veikia ir kaip repetuoja, kvailioja, kuria intrigas, gali stebėti televizijos žiūrovai. Dalyviai atskirti nuo išorinio pasaulio, iš jų paimti telefonai. Tik trumpai telefonu leidžiama pasikalbėti su artimaisiais, kurie – didžiausi jų palaikytojai ir užtarėjai.

Tarp jų – ir Kotrynos šeima. O ji apskritai net nežinojusi apie tokį merginos sumanymą…

„Kotrynos dalyvavimas čia mums visiems buvo didelė staigmena, – atskleidžia jos mama Elena Šemetienė. – Apie tai nieko nežinojom iki pat paskutinės minutės: nei kad bus toks šou, nei kas jame vyks. Pati sugalvojo, nieko nesakė apie jokius atrankos turus – nuėjo, sudalyvavo, pateko... Ir tik po to mus informavo: manęs ilgam arba neilgam nebus.“

Dalyviai gyvena jiems įrengtose patalpose verslo parke „Gariūnai“, o šeštadieniais dalyvauja tiesioginiuose per televiziją rodomuose koncertuose, kur gyvai pristato muzikinius pasirodymus ir kovoja dėl išlikimo šiame šou. „Ir mes vykstam į šiuos tiesioginius koncertus, stebim ir palaikom Kotryną. Tada ir trumpai pabendrauti galim. Ji sakė, kad ten labai patinka ir namo dar tikrai nenori“, – šypsosi dainininkės mama.

Net ir jai projekte dalyvaujanti dukra yra nepasiekiama. „Tik vieną kartą teko kelias minutes pasikalbėti telefonu“, – sakė ji.

Šou „Aš – superhitas“ laidos rodomos ne tik per televiziją. Visą parą filmavimo kamerų fiksuojamus dalyvius gali nuolat stebėti tv3.lt lankytojai. Kiekvieną šeštadienį dalyvių lieka vis mažiau. Čia jie kovoja dėl galimybės išgarsėti ir piniginio prizo – 10 tūkst. eurų.

Kaip viskas bepasibaigtų, E. Šemetienė džiaugiasi, jog veikliai, vietoje nenustygstančiai Kotrynai tai – smagus ir įdomus gyvenimo etapas. Mergina, anot mamos, džiaugiasi galėdama gauti profesionalių atlikėjų ir muzikos kūrėjų patarimų, dainuoti gyvai pritariant orkestrui. Tai būsimai muzikos profesionalei – didžiulė patirtis.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų