Spausdinti šį puslapį

Išrinktas taikliausias šaulys

Varžybose dalyvavo 16 dalyvių. Varžybose dalyvavo 16 dalyvių.

Ukmergės rajono policijos komisariate kiekvieną pavasarį vyksta tradicinės policijos veteranų šaudymo varžybos. Į šį renginį senjorai susibūrė kovo 23 dieną.

Susirinkusiuosius pasveikino naujasis Ukmergės rajono policijos vadovas Saulius Kazlauskas. Varžybas vedė Reagavimo skyriaus viršininkas Vladas Butkus bei vyriausieji tyrėjai Gediminas Kalesnykas ir Tomas Zimblys. Dalyvavo 16 dalyvių.

Jiems teko šaudyti iš 20 m atstumo, ginklą laikant abiem rankom, iš 15 m atstumo – stipriąja ranka ir iš 10 metrų atstumo – silpnąja ranka. Taip pat buvo nufilmuota simuliacinė situcija, kurios metu reikėjo laiku sureaguoti, panaudojant ginklą.

Taikliausiu šauliu pripažintas Aidas Dutkus. Antros vietos laimėtoju tapo Valentinas Šuminskas, o trečios – Raimundas Butrimavičius.

Varžybų laimėtojui komisariato vadovas įteikė taurę. Taip pat nugalėtoją pasveikino Lietuvos policijos veteranų asociacijos Projektų komiteto pirmininkas Petras Burdelis.

PK inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)