Spausdinti šį puslapį

Iš gatvės – į ligoninę

Rugpjūčio 13-osios vakarą į Ukmergės ligoninės Priėmimo-skubios pagalbos skyrių beveik tuo pat metu buvo atgabenti du sužaloti neblaivūs vyrai.

18.45 val. „greitosios“ automobiliu atvežtas vyras, ant šaligatvio gulėjęs Kauno gatvėje, netoli bažnyčios. Buvo prasiskėlęs galvą. Pagalbą jam iškvietė praeivė.

Peržiūrėjus mieste įrengtų vaizdo kamerų įrašą, matosi, kaip svirduliuodamas neblaivus žmogus neišlaiko pusiausvyros ir griūva.

Šis 58 metų ukmergiškis buvo paguldytas į reanimacijos skyrių, o vėliau pervežtas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

Keliolika minučių po 20 val. iš Vaižganto gatvės policijos patruliai į ligoninę atvežė neblaivų sumuštą 33-ejų metų ukmergiškį. Vyrui sumuštas veidas, petys, krūtinė, galvoje matėsi kraujuojanti žaizda.

Pamatę einantį sužalotą žmogų apie tai policijai pranešė praeiviai.

Po medikų apžiūros nukentėjusysis paguldytas į Neurologijos skyrių. Nukentėjusysis negalėjo paaiškinti jokių įvykio aplinkybių.

Galvos traumą gatvėje patyręs vyras į Ukmergės ligoninę buvo pristatytas ir rugpjūčio 12-osios rytą. Gulintį jį rado patruliai.

36 metų vyras buvo paguldytas į reanimacijos skyrių. Tą pačią dieną jis išvežtas gydyti į Vilnių.

Deja, vieno vyro gyvybės medikams išgelbėti nepavyko.

Ketvirtadienį policija pranešė, kad rugpjūčio 15-osios rytą Vilniuje ligoninėje mirė vyras, kuris rugpjūčio 13 d. apie 18 val. 45 min. buvo rastas be sąmonės gulintis Ukmergėje, Kauno gatvėje.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)