Spausdinti šį puslapį

Ukmergiškė – geriausiųjų penketuke

Lopšelio-darželio „Nykštukas“ papildomo ugdymo pedagogė N. Godliauskienė. Lopšelio-darželio „Nykštukas“ papildomo ugdymo pedagogė N. Godliauskienė.

Ukmergės vaikų lopšelio-darželio „Nykštukas“ papildomo ugdymo pedagogė Neringa Godliauskienė – geriausių Lietuvos ikimokyklinio amžiaus vaikų kūno kultūros ugdytojų penketuke.

Apie tai skelbia rajono savivaldybė.

Šį konkursą organizavo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas, Mokinių neformaliojo švietimo centras, Lietuvos kūno kultūros pedagogų asociacija ir Respublikinės ikimokyklinio ugdymo kūno kultūros pedagogų asociacija.

Kandidatūras konkursui teikė pedagogai ir jų atstovaujamos įstaigos.

Geriausieji pedagogai buvo atrinkti įvertinus jų praktinę veiklą ir indėlį į šalies vaikų ir jaunimo fizinį aktyvumą, kūno kultūros ir sporto plėtrą per 2016–2017 ir 2017–2018 mokslo metus. Šiemet pirmą kartą buvo renkami ir geriausi vaikų darželiuose dirbantys pedagogai.

Praėjusią savaitę Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete įvykusioje geriausių ir aktyviausių Lietuvos kūno kultūros mokytojų apdovanojimo šventėje nugalėtojus sveikino Lietuvos tautinio olimpinio komiteto prezidentė Daina Gudzinevičiūtė ir švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė.

Daugiau nei du dešimtmečius vaikų lopšelyje-darželyje „Nykštukas“ dirbanti N. Godliauskienė yra iniciatyvi ir kūrybinga.

Savo patirtimi su kolegomis ji dalijasi seminaruose, organizuoja papildomus užsiėmimus, yra nuolatinė įvairių iniciatyvų ir akcijų organizatorė ne tik savo darbovietėje, bet ir Ukmergės rajone bei Lietuvoje.

N. Godliauskienė rūpinasi bendruomenės problemomis, yra Ukmergės sveikatos ambasadorė, ikimokyklinių įstaigų darbuotojų asociacijos „Sveikatos želmenėliai“ prezidiumo narė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)